FASCINANTNO

Sanja Doležal iznenadila priznanjem da joj se napokon ostvarila velika želja

09.02.2023 u 14:31

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu pjevačica Sanja Doležal pohvalila se kako je otputovala u San Remo, kako bi po prvi puta mogla uživo prisustvovati najstarijem glazbenom festivalu na svijetu

'Sinoć, prva večer Sanremo festivala, konačno ostvarena želja da vidim i čujem uživo najstariji festival na svijetu. Fascinantno', napisala je to u najnovijoj objavi na svom Instagram profilu domaća pjevačica Sanja Doležal, otkrivši fotografijom kako je otputovala u San Remo, grad koji je smješten na sjeverozapadu Italije.

Kako i priliči odlasku na ovakav festival, Sanja Doležal pomno se dotjerala - frizura je bila na mjestu, baš kao i decentna šminka, a sve je osvojila i svojim prepoznatljivim osmijehom.

Ovoga puta Sanja je igrala na sigurnu modnu kartu - pa je ispod crnog sakoa odjenula bijelu dolčevitu, a preko iste je prebacila i lančić s privjeskom.

Samo jedan pogled na objavu jasno govori koliko je Sanja Doležal sretna što joj se napokon ostvarila velika, dugogodišnja želja, a kakve dojmove nosi iz San Rema i s festivala, vjerojatno ćemo uskoro doznati.

  • +4
Sanja Doležal Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

Za svoj izgled i ovoga je puta pjevačica dobila pregršt komplimenata: 'Prelijepa dama u punom smislu te riječi', 'Žena sa najljepšim osmijehom i to se sa godinama nije promijenilo'...