veselje u zagrebačkoj zl

Emotivna Sandra ovo je zlato posvetila dvjema osobama...

15.08.2017 u 08:14

Bionic
Reading

Svjetska prvakinja u bacanju diska, Sandra Perković vratila se s prvim satima utorka iz Londona. Naravno, sa zlatnom medaljom oko vrata ali i velikim osmjehom

Iako je povratak trebao biti u ponedjeljak u 23.15 sati, negdje i nešto je u Londonu 'zapelo', pa se hrvatska zlatna diskašica u Zagreb vratila tek oko 1 sat iza ponoći.

Povratak zlatne Sandre Perković u Zagreb Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

No, za razliku od nekih drugih proslava, kada su je vozili i kočijama, Sandru Perković ovog puta dočekalo je malobrojno društvo. Naravno, ništa manje emotivno, već jednostavno intimnije.

'Ovoga sam puta puno mirnije nego na nekim drugim natjecanjima gledala Sandrine hice. I nebiste vjerovali, sve sam ih zapamtila. Inače, ako joj u prvoj ili durogj seriji, disk ode krivo onda se i ja sva uzbudim. Istina, znam da će svaki put biti prava, baš kao što sam i sada vjerovala. Očito se jedino Sandra nervirala', rekla je ponosna mama Vesna, koja je po tradciji i ovog puta pred kćer došla s velikom plišanom igračkom.

>> Otkrivamo koliko je točno Sandra Perković zaradila od novog svjetskog zlata

Jer tradicija se ne smije prekinuti.

'Lijepo su odradili pripreme, kvalitetno, popravili sve što se treba. I mislim da su sada svima dokazali du su najbolji'.

Mama Vesna vjeruje da njena kćer jednog dana može prebaciti i vlastiti rekord (71,41 m), ali i napasti svjetski (76.80 m)?

'Svjesna je i ona toga, pa se možda baš zato nervirala'.

Za kraj mama Vesna je otkrila kako je Sandra ovu zlatnu medalju posvetila dvjema osobama.

Pokojnom treneru Ivanu Ivančiću i baki Ruži.

'Nećemo ništa previše slaviti, tek skormno u obitelji. Zbog ovih osoba kojima je posvetila medlaju, to će biti dostojanstvena proslava. Još smo lani nazdravljali s bakom, a ove je više nema. Sve ćemo spojiti s proslavom Velike Gospe'. 

Jer velika Sadra to i zaslužuje.

  • +12
Sandra Perković u finalu SP-a u Londonu Izvor: Reuters / Autor: DYLAN MARTINEZ