nepobjediva je

Strašna Sandra Perković još jednom očitala lekciju svojim rivalkama!

20.08.2017 u 17:11

Bionic
Reading

Nakon osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Londonu, Sandra Perković pobijedila je i na mitingu Dijamantne lige u Briminghamu ove nedjelje, hicem od 67,51 metra...

Naša najbolja atletičarka ove sezone ostvarila je najvažniji cilj, osvajanje drugog svjetskog zlata u karijeri, a preostaje joj još nekoliko nastupa prije zasluženog odmora.

  • +12
Sandra Perković u finalu SP-a u Londonu Izvor: Reuters / Autor: DYLAN MARTINEZ

Jedan je odradila ove nedjelje u Birminghamu u sklopu Dijamantne lige, gdje je upisala novu sigurnu pobjedu, hicem od 67,51 metara.

Ostavila je Sandra iza sebe Deniju Caballero i Yaime Perez s više od dva metra prednosti.

Sandrina je to treća pobjeda ove sezone u Dijamantnoj ligi nakon što je bila najbolja i u Šangaju (66,94), te Oslu (66,79), dok je u u Stockholmu bila druga (67,75) iza Kubanke Yaime Perez.

Bila je to njezina ukupno 36 'dijamantna pobjeda' u 46 nastupa pri čemu treća u Birminghamu.

Sljedeći izazov za Perković dogodit će se na domaćem terenu u Zagrebu, na Hanžekovićevom memorijalu 29. kolovoza, a zadnji njezin nastup bit će 1. rujna u Bruxellesu, na finalu Dijamantne lige.

Perković je i prije nastupa u Birminghamu osigurala plasman na završnicu Dijamantne lige u Bruxellesu. Trenutačno je u vodstvu sa 31 bodom, Perez je druga sa šest bodova manje, dok je treća Caballero sa 23 boda.