LIJEPA ATLETIČARka

Sandra Perković otputovala u Rim i poručila: 'Nikad prije nisam se osjećala ovako smireno'

30.05.2018 u 12:34

Bionic
Reading

Naša najbolja atletičarka Sandra Perković ovih je dana otišla do Italije kako bi posjetila Rim gdje je očekuje još jedno natjecanje, a između ostalog uputila se i u Vatikan koji ju je apsolutno očarao

Sandra Perković na svojoj veliku žalost nije mogla sudjelovati na velikoj reviji svoje bliske prijateljice i omiljene dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

'Veliki dan koji smo svi iščekivali. Moja sestra i partner u zločinu predstavit će svoju kolekciju za nadolazeću jesen i zimu. Na žalost neću moći biti kraj nje u tom trenutku, ali ona zna da sam ja njezina velika podrška i najveći fan. Zato ću je pratiti i izdaleka', napisala je Sandra ispod zajedničke fotografije s poznatom modnom dizajnericom, a potom se zaputila u Rim.

Čari Italije potpuno su oduševile našu uspješnu sportašicu, a najviše se iznenadila Vatikanom.

Putem svog Instagram profila objavila je fotografiju iz bazilike Svetog Petra i poručila: 'Nikad prije nisam se osjećala ovako smireno'.

U sportskom izdanju, uskim tajicama i majici poznata Zagrepčanka pozirala je nasred katedrale koja je u svako doba godine prepuna turistima.

No, Sandra nije u Rim došla turistički. U četvrtak nastupa na mitingu Dijamantne lige, a mnogi od nje očekuju sjajne rezultate.