DRAMATIČAN 'LOOK'

Osjeća se kao kraljica: Sandra Perković nakon pobjede u Dohi zablistala novim sjajem

07.05.2018 u 10:03

Bionic
Reading

Nakon novog rekorda na elitnom atletskom natjecanju, naša najbolja hrvatska sportašica opet je na tronu. Nema joj premca kada su u pitanju sportski uspjesi, a svoje fanove Sandra Perković često iznenadi svojim neodoljivim fotografijama. Nakon povratka kući iz Dohe na svoj je način proslavila najbolji hitac u povijesti Dijamantne lige

Dvostruka olimpijska pobjednica na nedavnom mitingu u Dohi osjeća se kao kraljica, a to se vidi i po najnovijoj objavi na Instagramu. Nakon povratka s tog natjecanja Sandra Perković potražila je užitak u malim stvarima, koje žene čine još sretnijima te je ponovo zablistala zahvaljujući dramatičnom make upu - intenzivnom crno-smeđim smokey eyesom s umjetnim trepavicama te usnama u nježnoj pink nijansi. Naravno, i s ovom objavom je prikupila mnoštvo oduševljenih komentara.

Sandra već duže vrijeme osim zavidnim rezultatima oduševljava svojim modnim transformacijama.

'Želim uvijek biti takva kakva sam sada. Naravno da ću naučiti još puno toga, ali i to je normalan proces. Fizički izgled dođe i prođe, ali obraz ostaje za cijeli život', izjavila je nedavno za tportal.

  • +17
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL