DANI ZA PAMĆENJE

Sandra Perković otputovala u Pariz, a iznenadit će vas u čijem društvu uživa u gradu ljubavi

27.10.2022 u 22:08

Bionic
Reading

Iako bi možda na prvu pomislili kako je naša sportašica Sandra Perković u francusku prijestolnicu otputovala s dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem, društvo joj prave tri prijateljice, među kojima je i voditeljica Ana Radišić

Na svom Instagram profilu Sandra Perković otkrila je kako uživa u Parizu. U grad ljubavi nije otputovala s dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem, već s tri prijateljice s kojima uživa u dobroj hrani, slasticama, ali i noćnom provodu.

Sandra Perković francusku prijestolnicu razgledava zajedno s bacačicom kugle Valentinom Mužarić, vizažisticom Ivom Čuljak Dujić, ali i televizijskom voditeljicom, kojoj je često i rado bila gošća, Anom Radišić.

Četiri djevojke dane provode u razgledavanju, a na lokacijama koje im se posebno svide fotografiraju se za uspomenu. Te fotografije već su zaživjele na društvenim mrežama, a Sandrinim obožavateljima posebno su se svidjele one iz večernjeg izlaska, za koji su se djevojke posebno dotjerale.

Sandra se slikala s prijateljicama, ali i sama, a komplimenti ispod objave samo se nižu. A kako i ne bi kada na fotografiji atletičarka pozira u bijeloj uskoj haljini, koja prati liniju njezinog tijela, dok se od prohladnih pariških noći zagrnula kratkim trendi krznenim kaputićem.

  • +2
Sandra Perković Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Cijeli stajling zaokružila je malom crnom torbicom, ali i crno-bijelim cipelama na petu. Za make-up je vrlo vjerojatno bila zadužena njezina prijateljica Iva Čuljak Dujić, budući da je isti uistinu besprijekoran.