ne krije koliko je zaljubljena.

Ljubav traje već deset godina: Sandra Perković i njezin dragi guštaju na ljetovanju i odmoru, a palo je i zajedničko poziranje

03.08.2022 u 18:08

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska atletičarka nedavno se vratila u domovinu sa svjetskog atletskog prvenstva u američkom Eugeneu na kojem je osvojila srebrnu medalju u bacanju diska, a došlo je vrijeme i za njezio opuštanje

Proslavljena hrvatska atletičarka i bacačica kugle Sandra Perković odmara na domaćoj obali. Na društvenim mrežama rijetko dijeli fotografije sa svojim dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem, ali sada očito nije mogla odoljeti a da ne pokaže dijelić njihove idile.

Pozirala je u zagrljaju svog dragog sretna i zadovoljna. Ranije je izjavila da kad su ona i Edis na godišnjem odmoru nikad ne ljenčare, uvijek se dobro zabave, odmore i vrate puni dojmova. Inače su u siječnju proslavili desetu godišnjicu veze. Upoznali su se kad je ona imala svega 15 godina.

Godinu dana nakon toga Edis joj je postao trener, a šest godina nakon toga pojavili su se osjećaji kad je krenula njihova ljubavna priča. Prije nekoliko godina se pričalo da su prekinuli budući da nisu objavljivali zajedničke fotografije na Instagramu, no sportašica je to demantirala. Objasnila je da je Edis osoba koji se ne voli slikati.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

'Ljubav je ono što čini smisao života. Ljubav je nešto čime je cijeli moj život isprepleten. Mislim da je ona pokretač svega te da je s njom sve lakše raditi. Sjetite se samo koliko ste stvari napravili u životu iz ljubavi i je li vam bilo teško. Naravno da nije! Ja sam uvijek zaljubljena, u dobre ljude, u cvijet, u ono što imam, u ono što imaju drugi. Ljubav mi je drugi naziv za sreću. Mislim da je ljubav u lijepim trenucima tu da uživa rame uz rame, a u teškim trenucima da bude ispred tebe i da te izvuče iz svega. Ljubav je gledanje života kroz ružičaste naočale', izjavila je ranije za tportal.