uvijek vesela

Sandra Bagarić zna kako ostati u dobroj formi: Vježba u vlastitom domu, a na Facebooku je pokazala i koliko je gipka

27.10.2020 u 15:24

Bionic
Reading

Odlazak u teretane unatrag pola godine mnogima je postao upitan te ih, ako su i otvorene, uglavnom izbjegavaju. Zato su se okrenuti vježbanju kod kuće, poput naše operne dive koja vježba u svojoj bračnoj sobi

Ima onih koji su u ovim vremenim pandemije prestali u potpunosti vježbati i pitaju se kako vratiti motivaciju i što učiniti da se natjeraju ponovno vježbati kod kuće. Čini se da operna diva i glumica kazališta Komedija Sandra Bagarić ima pravo rješenje upravo za njih.

Na svom Facebook profilu pokazala je kako kondiciju održava u svom stanu, a uz to je otkrila i koliko je gipka i to na lopti za pilates. U opisu fotografija našalila se kako daje besplatne satove. Naravno, njezinu 'ponudu' mnogi su protumačili na svoj način. I dok su neki hvalili njezinu vitku liniju i to što ne odustaje od vježbanja, drugi su je pitali kakve brendove satova nudi i ima li slučajno kakav Casio ili Rolex.

Sandra se nedavno vratila u zagrebačku svakodnevicu nakon što je većinu proteklih mjeseci provela u svojoj morskoj oazi. Donedavno se kupala osunčala, a svojim atraktivnim fotografijama privlačila jepažnju na Facebooku gdje je u posljednje vrijeme sve aktivnija.

Nedavno je tako mnoge nasmijala objavom na temu borbe protiv koronavirusa. 'Otvorim frižider. Uzmem cjepivo protiv gripe. Može slijeva na desno i obrnuto', napisala je u svom stilu pored fotografije na kojoj je napitak od aloe vere, ali i domaća rakija.