voli se šaliti

Sandra Bagarić o poziranju u badiću: 'Još da znam obrađivati fotografije gdje bi mi bio kraj'

15.10.2020 u 12:42

Bionic
Reading

Protekli vikend operna diva iskoristila je za bijeg od zagrebačke svakodnevice te se na opuštala na moru. Uživala je u dugim šetnjama, ispijanju kave, kuhajući i čitajući knjige na svojoj terasi, a palo je i kupanje te pokazivanje u kupaćem kostimu

Zahvaljujući koronavirusu, Sandra Bagarić je u svojoj ljetnoj oazi provela šest mjeseci uz povremene dolaske u Zagreb. Izolirana od loših vijesti provodila je ugodne trenutke sa svojom obitelji, suprugom Darkom Domitrovićem i sinovima 20-godišnjim Markom i 15-godišnjim Lovrom.

U subotu je isprobala kakva je temperatura mora, a fanovima se pokazala u badiću. 'Znala sam da će fotografija s C(v)ikama izazvati pažnju. Još da znam obrađivati fotografije gdje bi mi bio kraj', izjavila je za Story. Priznala je da joj odgovara mir jer se u životu podosta naputovala.

Sandra je prošle godine proslavila četvrt stoljeća karijere u zagrebačkom kazalištu Komedija. Obilježila je to koncertom 'The Best of Opereta&Musical' s orkestrom Zagrebačke filharmonije u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u sklopu Off ciklusa Zagrebačke filharmonije.

Podsjetimo, u Zagreb stigla 1992. kao izbjeglica iz Sarajeva, doslovce s vrećicom u ruci. Rođena Zeničanka u Sarajevu je završila srednju muzičku školu za flautisticu, a u Zagrebu je za samo pet dana uspjela pripremiti program za prijamni ispit solo pjevanja na Muzičkoj akademiji. Prvu glavnu ulogu imala je u 'Madame Troubadour' Srećka Albinija i do danas pjeva samo glavne uloge.