OSVAJA ELEGANCIJOM

Mila Kunis plijenila poglede u suknji koja slavi žensku figuru

27.04.2018 u 11:02

Bionic
Reading

Američka glumica ukrajinskih korijena Mila Kunis svojom pojavom u Las Vegasu uveličala je CinemaCon manifestaciju na kojoj je u društvu filmskih kolegica promovirala novu akcijsku komediju

Zvijezda filma 'Zločeste mame' trenutno marljivo provira novu komediju naslova ' The Spy Who Dumped Me' koja se u svjetskim kinima očekuje ovog ljeta. U društvu filmskih kolegica, Mila je na crvenom tepihu CinemaCon-a u Las Vegasu plijenila posebnu pažnju zahvaljujući elegantnoj kombinaciji stvorenoj od crnih odjevnih komada.

  • +5
Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bluzu izazovnog otvora na leđima, 34- godišnja glumica nosila je uktaknutu u suknju pencil kroja koju krasi mnoštvo presijavajućih zelenih aplikacija i izražajni patentni zatvarači na bedrima.

Spomenutu kombinacija, koja izgleda poput jedinstvenog modela haljine, potpisuje njujorška dizajnerica Sally LaPointe, a zahvaljujući kroju suknje i dodatku debelog remena oko struka,posebno je laskala Milinoj krhkoj figuri.

Takozvane pencil suknje na tijelo prianjaju poput rukavice izdužujući žensku siluetu, istovremeno prekrivajući nesavršenosti i ističući ono najbolje od ženske figure na vrlo profinjen način.

  • +14
Neodoljive pencil suknje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Da se pravilo nošenja štikli u kombinaciji s pencil suknjom smatra imperativom, Mila je potvrdila odabirom crnih štikli u špic, dok je cjelokupno izdanje obogatila decentnim visećim naušnicama s potpisom Anite Ko koje su izvirivale ispod valovite frizure boba.

Akcijska komedija 'The Spy Who Dumped Me' u kojoj Mila tumači jednu od glavnih uloga u kinima se očekuje ovog ljeta, a u spomenutom filmu glumica ukrajinskih korijena tumači lik Audrey koja s prijateljicom Morgan (Kate McKinnon) pokušava riješti tajni plan svog bivšeg dečka, CIA agenta kojeg utjelovljuje bivši suprug Jennifer Aniston, Justin Theroux.