NAJVJERNIJI PRIJATELJ

Samo on može natjerati Sanju Doležal da unatoč najavljenoj kiši izađu u šetnju

14.11.2023 u 16:59

Bionic
Reading

Vlasnici pasa dobro znaju - nikakvi vremenski uvjeti neće ih 'spasiti' od izlaska iz doma kako bi prošetali svoje kućne ljubimce, a to dobro zna i poznata pjevačica Sanja Doležal, koja je i sama vlasnica psa

Ljubav čovjeka i psa ponekad se uistinu ne da opisati riječima, a upravo zbog ovih četveronožnih ljubimaca, mnogi ljudi izlaze iz svoje zone komfora i u kasne noćne sate, unatoč kiši/snijegu/nevremenu, izlaze iz toplog doma kako bi ih izveli u šetnju.

Takvo što može shvatiti jedino vlasnik psa, koji je navikao da izlazi van u svim vremenskim uvjetima, prirodnim nepogodama i kasnim satima, a to zna i pjevačica Sanja Doležal koja svoj životni prostor dijeli upravo s jednim četveronožnim ljepotanom.

A upravo je on i glavna zvijezda najnovije Sanjine objave na Instagramu, gdje njih dvoje poziraju na stepenicama neke stare zgrade, gledajući u kameru, dok je oko njih nanos lišća opalog s obližnjeg drveća.

proslava 35 godina

Neki to vole vruće: Pogledajte tko je sve došao na najveći retro tulum u Zagrebu

Pogledaj galeriju

'Malo šetnje prije kiše', napisala je Sanja Doležal koja je za popodnevni izlazak sa svojim psom odabrala crno udobno odijelo, a oko vrata se zaogrnula crvenim šalom. Nasmijana, sjedila je pored svog ljubimca kojeg je držala na uzici.

Inače, Sanjin pas često je zvijezda njezinih objava na društvenim mrežama, pa makar i kada samo 'prođe kroz kadar', a njihova ljubav je neopisiva.