KAO DA JE SVE U REDU

Samo nekoliko sati nakon što je svijetu objavio da mu je supruga hospitalizirana, princ Albert ne odvaja se od sestara

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 20.11.2021 20:55
  • Objavljeno 20.11.2021 u 20:55
tportal

Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Svoju suprugu, princezu Charlene smjestio je 'na sigurno' u zdravstvenu ustanovu kako bi se oporavila, a dok ona na tajnoj lokaciji 'odmara', princ Albert u pratnji sestara, princeze Stephanie i princeze Caroline, pohodio je glamurozne proslave povodom Nacionalnog dana Monaca

Kao da njegova supruga ne prolazi vjerojatno jedne od najtežih trenutaka u svom životu, hospitalizirana na tajnoj lokaciji, princ Albert snimljen je tijekom jučerašnjeg dana na mnogobrojnim događanjima organiziranim u sklopu Nacionalnog dana Monaca. Sve to odvilo se samo nekoliko sati nakon što je javnosti otkrio kako će 'izmorena' princeza Charlene idućih nekoliko tjedana provesti u zdravstvenoj ustanovi, nakon što se, netom nakon povratka iz Južne Afrike u Monaco, razbolila.

I dok ona leži daleko od svojih blizanaca, princa Jacquesa i princeze Gabrielle, princ Albert ne odvaja se od svojih sestara, princeze Caroline od Hannovera i princeze Stephanie, ali i njihovih potomaka. Upravo je sa sestrama prvo pozirao na balkonu palače, a potom i u Monte Carlo gdje je organiziran još jedan glamurozni Grimaldi Forum.

  • +1

Princ Albert

Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Inače, Albert je otkrio kako je zbog supruge tražio pomoć i njezinog brata i šogorice, a iako nije htio precizirati o kakvim je zdravstvenim problemima zapravo riječ, dao je do znanja kako nije riječ o karcinomu ni covidu. Isto je tako izborom riječi dao naslutiti da je riječ o psihičkim problemima.

'Posjeo sam je s braćom i šogoricama. Ona je već donijela odluku, samo sam htio da to potvrdi ispred svih nas. Ovo je ono što je ona željela. I sama je svjesna da je za nju najbolje da se dobro odmori i ima adekvatnu zdravstvenu pomoć i to, zbog privatnosti, ne u Monacu', izjavio je za magazin People princ Albert.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!