NJIMA JE NAJTEŽE

Nakon što je princeza Charlene otišla na liječenje, njezini blizanci s balkona su palače mami poslali srcedrapajuću poruku

19.11.2021 u 16:12

Bionic
Reading

Nakon deset mjeseci izbivanja 'najtužnija princeza' vratila se u Monaco ali već je na novo lokaciji. Princ Albert je otkrio da se nalazi na liječenju u ustanovi ali izvan kneževine te da su odluku da potraži liječničku pomoć nekoliko dana nakon njezina povratka iz Južne Afrike donijeli zajednički uz pomoć Charleneine braće

U intervjuima objavljenim danas, princ Albert je objasnio da je njegova supruga, koja se činila sve slabijom, priznala da joj je potrebna pomoć. Nije otkrio detalje njezine bolesti, ali je isključio rak i Covid-19. Nagovijestio je probleme s mentalnim zdravljem, rekavši da je 'bila preopterećena i nije se mogla suočiti sa službenim dužnostima, životom općenito ili čak obiteljskim životom' te da pati od 'iscrpljenosti, emocionalne i fizičke'.

U razgovoru za People, Albert je rekao da je obiteljsko okupljanje u Monacu prošlog tjedna u početku prošlo 'prilično dobro' u prvih nekoliko sati, ali je potom postalo 'prilično očito' da je Charlene 'nezdrava'.

  • +7
Monegaška obitelj Izvor: Profimedia / Autor: ERIC GAILLARD / AFP / Profimedia

U međuvremenu je otkrio da će njihovi blizanci Gabriella i Jacques 'posjetiti' Charlene nakon što dobiju 'liječničko odobrenje', dodajući da šestogodišnji blizanci 'znaju da je mama umorna'. Francuski časopisi tvrde da je Charlene otišla u Švicarsku, gdje postoje brojne specijalističke privatne medicinske klinike.

  • +7
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zbog zdravstvenih pitanja princeza Charlene neće prisustvovati na današnjim svečanostima povodom obilježavanja Nacionalnog dana Monaka. Blizanci su držali trasparente na kojima je pisalo: 'Nedostaješ nam, mama' tijekom proslave ranije jutros. Princ Albert je držao ruku na srcu dok je gledao svoje dvoje djece kako podižu transparente upućene princezi Charlene.

Princ Albert je među ostalim izjavio: 'Nije dobro spavala nekoliko dana i uopće nije dobro jela. Izgubila je dosta kilograma, što ju je učinilo ranjivom na druge potencijalne bolesti - prehladu ili gripu. Neka nam Bog pomogne'. Demantirao je da je razlog njezinog smještanja u ustanovu njihov odnos.

  • +10
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia