UDALA SE ZA PINAULTA

Salma Hayek se prisjetila svog vjenčanja i priznanjem iznenadila

10.02.2023 u 19:50

Bionic
Reading

O svom suprugu Françoisu-Henriju Pinaultu, glumica Salma Hayek ima samo riječi hvale, a uoči Valentinova, kada obilježavaju godišnjicu braka, prisjetila se dana iz svojih snova kada se udala

'On je nevjerojatan muškarac, prepun samopouzdanja, ali i feminist, koji voli snažne žene, ali i zna kako se brinuti za njih', riječi su to koje je Salma Hayek uputila na račun svog voljenog supruga Françoisa-Henrija Pinaulta. 56-godišnja holivudska zvijezda priznala je kako je na dan kada mu se zaklela na vječnu ljubav bila izuzetno prestrašena i nervozna, u strahu da se on neće pojaviti, a najveću podršku pružali su joj članovi njezine obitelji.

Zanimljivo je kako je na udaju za Pinaulta pristala tek kada ju je, nakon tri godine veze, treći put zaprosio, a pred oltar su otišli na Valentinovo 2009. godine. Kako je rekla, da nije bilo njezine obitelji vjerojatno se i ne bi pojavila, od straha, kod matičara.

  • +4
Salma Hayek i François-Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

'Moji roditelji, moj brat, svi su oni bili uz mene i ohrabrivali me, jer sam imala taj neki strah od braka', prisjetila se Salma Hayek svega što se toga dana događalo, priznavši kako je jednako nervozan bio i njezin budući suprug. Za nju je to saznanje bilo veliko olakšanje, pa su odlučili još jednom se vjenčati, i to u društvu najbližih prijatelja i obitelji, u travnju te iste godine.

Danas imaju zajedno i 15-godišnju kćer Valentinu, koja im je centar svijeta, a svake godine posebno obilježe oba datuma vjenčanja.