nove epizode

Salma Hayek priznala da se bojala glumiti u novoj sezoni 'Black Mirrora'

19.06.2023 u 09:12

Bionic
Reading

Milijuni fanova dočekali su šestu sezonu serije, antologijski britanski projekt spoj znanstvene fantastike, fanzije, horora, ali i trilera i drame za kojeg su autori i glumci dobili brojne različite nagrade širom svijeta. U novoj sezoni pojavljuje se i meksičko-američka diva

U epizodi pod naslovom 'Joan Is Awful', mlada žena koju glumi zvijezda 'Schitt's Creeka' Annie Murphy uključuje TV kako bi otkrila kako Salma Hayek glumi u seriji o njezinu životu.

Hayek je u razgovoru za Radio Times pričala kako je nervozna, ali uzbuđena što glumi samu sebe u jezivoj distopijskoj drami. Čak je nastup nazvala 'prilikom koja se pruža jednom u životu'.

'Moram istražiti koncepte i klišeje koje ljudi imaju o meni i biti samozatajna', rekla je za Independent. 'Kao da sam stvorila alter ego u kojem mogu raditi najodvratnije, groteskne stvari koje nikada ne bi radila u stvarnom životu i imam dopuštenje za to.' Dodala je: 'Ima toliko trenutaka koji su me šokirali u scenariju. Postoji jedan veliki s kojim sam se morala pomiriti i natjerao me da se zapitam: 'Želim li stvarno ovo raditi?''

  • +9
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Eyepix / ddp USA / Profimedia

U epizodi također glume Michael Cera, Rob Delaney i Ben Barnes. Nakon što je u travnju najavljen veliki povratak 'Black Mirrora', Charlie Brooker, idejni tvorac antologijske serije poručio je kako planira nastaviti 'iznenađivati' gledatelje u šestoj sezoni. 'Smatrao sam da treba obrađivati priče koje su međusobno potpuno različite te iznenađivati gldatelje (i mene samoga) jer koja bi u suprotnome bila poanta? To treba biti serija koju se ne može lako definirati i koja se može iznova mijenjati'.

I dok nova sezona u kojoj, osim Hayek, glume i Josh Hartnett, Kate Mara, Zazie Beetz i Rory Culkin - zadržava isti 'štih' iz prethodnih sezona, Brooker je najavio da će biti 'nekih ludih obrata i više raznolikosti nego ikad prije'. Inače, 'Black Mirror', je od 2011. do 2014. bio pod kapom Channela 4, a 2016. ga oživio Netflix. Peta sezona serije sastojala se od samo tri epizode. U jednoj od njih zvijezda je bila Miley Cyrus u ulozi razočarane rock-zvijezde.

Izvor: Društvene mreže