ZA 24 MILIJUNA PRATITELJA

Salma Hayek u kućnom ogrtaču zaplesala salsu, pa pokazala više nego što je htjela

17.05.2023 u 15:16

Bionic
Reading

Kako bi proslavila brojku od 24 milijuna pratitelja na Instagramu, Salma Hayek podijelila je s javnosti video snimljen u hotelskoj sobi, tijekom spremanja za neki društveni događaj. Odjevena tek u kućni ogrtač, zaplesala je s ekipom salsu, ali i doživjela manje probleme

I dok bi mnogi izbrisali svaki trag postojanja videa u kojem su otkrili i više nego što je trebalo, 56-godišnja Salma Hayek isti je ponosno objavila na svom Instagram profilu, slaveći brojku od 24 milijuna pratitelja na Instagramu.

Riječ je o videu kojeg je snimila u hotelskoj sobi dok se s ekipom sastavljenom od vizažista, frizera i stilista sprema za neki događaj.

Odjevena tek u bijeli kućni ogrtač, Salma Hayek zaplesala je salsu, pokazujući da je prava Latina. Jedna od najpoznatijih Meksikanki na svijetu nije se zabrinula kada joj se isti pomaknuo i otkrio gole grudi, ali i pokazao da ne nosi ni gaćice. Ipak, zbog društvenih mreža i činjenice da ju prate i maloljetne osobe, prije objave Salmin tim je zamutio sve što je trebalo.

POPUT JACKIE O

Salma Hayek kakvu još nismo vidjeli: U kompletu od tvida ukrala je svu pozornost

Pogledaj galeriju

Salma Hayek sa svojom se ekipom dobro zabavila i nasmijala, a uz objavljeni video napisala je: '24 milijuna pratitelja, 24 milijuna razloga za osmijeh. Hvala svima koji ste mi se pridružili u ovoj divljoj vožnji! Ne mogu zadržati svoje uzbuđenje i zahvalnost.'

Slavna glumica, visoka tek 157 centimetra, rado ističe svoje obline po kojima je poznata, osobito u seksi haljinama na crvenom tepihu ili u minijaturnim bikinijima, čime se pak hvali na društvenim mrežama.