UŽIVA U ISTRI

Salma Hayek posjetila imanje na kojem su se vjenčali Vedran Ćorluka i Franka Batelić

03.05.2019 u 11:34

Bionic
Reading

U pauzama od snimanja filma 'The Hitman’s Wife Bodyguard’ koje se snima na nekoliko lokacija u Hrvatskoj, holivudska glumica proputovala je Istrom u društvu supruga Françoisa-Henrija Pinaulta

Kao što je i najavljeno, snimanje filma ‘The Hitman’s Wife Bodyguard’ Patricka Hughesa, nakon Rovinja, Rijeke i Trsta, seli u Zagreb. Za to vrijeme na društvenim mrežama pojavljuju se nove fotografije holivudskih aktera koji trenutno borave u Hrvatskoj.

Glumica Salma Hayek uvjerljivo je najaktivnija na društvenim mrežama, a koliko je oduševljena Lijepom Našom, ne krije. Dok je snimala u Rovinju, Salma je iskoristila priliku i u pauzama obišla nekoliko gradića u Istri, a pridružio joj se suprug François-Henry Pinault.

  • +21
Rovinj: Snimanje filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard' Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak

Supružnici su prvo posjetili Brijune, gdje su ih oduševile životinje i netaknuta priroda. Potom su se uputili u lov na tartufe što je za njih bilo jedno novo iskustvo. 'Sklapam nova prijateljstva u Hrvatskoj', napisala je ispod jedne fotografije na kojoj u ruci drži sokola.

Nakon svega toga uslijedio je izlet u Bale, maleni istarski gradić u kojem su prošlo ljeto sudbonosno 'da' izrekli naš nogometaš Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić. Holivudska ljepotica baš kao da je znala rutu tadašnjih mladenaca, pa se nakon obilaska centra grada uputila na imanje Meneghetti, gdje je objedovala i iskušala vina.

'Danas smo imali veliku čast ugostiti Salmu Hayek. Hvala, Salma Hayek Pinault, što si nas posjetila', napisali su na stranici na Facebooku Stancije Meneghetti.

  • +5
Salma Hayek Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL