UŽIVA U LIJEPOJ NAŠOJ

Salma Hayek poručuje s Brijuna: 'Ne dirajte životinje, ali svakako dirajte svog supruga'

22.04.2019 u 20:43

Bionic
Reading

Koliko je oduševljena Lijepom Našom holivudska zvijezda Salma Hayek potvrđuje svakom novom objavom na svom Instagram profilu. Uz rad na filmu 'The Hitman's Bodyguard', u kojem glumi uz Ryana Reynoldsa i Samuela L. Jacksona, slobodne trenutke koristi i za upoznavanje istarskih prirodnih ljepota

I dok je njezin kolega Ryan Reynolds već napustio Hrvatsku, glumica je uskrsne blagdane provela u Istri, gdje joj se pridružio i suprug, francuski milijarder François-Henri Pinault, vlasnik modnog carstva Kering.

Salma Hayek blagdanski vikend provela je u razgledavanju istarskih prirodnih ljepota, posjetila je Brijune, ali i bila u potrazi za tartufima.

Obožavateljima je čestitala Uskrs iz Rovinja fotografijom s čokaladnim zekom, da bi se nedugo nakon toga pohvalila kako je umjesto u potragu za uskrsnim jajima išla tražiti tartufe, i to fotografijom na kojoj uživa u društvu pasa tragača, Zare i Male.

Lijepa glumica inače je veliak ljubiteljica životinja, a prije nekoliko godina kad je bila u gostima kod voditeljice Ellen DeGeneres, detaljnije je pobrojala svoje ljubimce koji žive s njom na ranču.

'Imam pet konja, četiri alpake, jednu mačku, osam pasa, jednog hrčka, pet papagaja, dvije ribe, zečeve, purane, 20 pilića', otkrila je tad glumica.

Nakon potrage za tartufima Hayek je sa suprugom posjetila i Nacionalni park Brijune, te uz fotografije, jednu na kojoj grli supruga, a drugu na kojoj hrani zebru, napisala: 'Molim vas, ne dirajte životinje, ali svakako dirajte svog supruga'.

  • +8
Salma Hayek i Ryan Reynolds na snimanju filma u Rovinju Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL