GABRIELLA WRIGHT

[VIDEO] Dok Salma Hayek tulumari po New Yorku, opasne scene u Zagrebu snima lijepa britanska glumica

09.05.2019 u 10:21

Bionic
Reading

U Zagrebu je nastavljeno snimanje filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard', no holivudskih zvijezda, barem za sada, nema na vidiku. Nakon što su Samuel L. Jackson i Salma Hayek snimili nove scene u samom središtu naše metropole, lijepa Meksikanka otputovala je u New York gdje je bila među uzvanicima na ovogodišnjoj Met Gali, a nove i opasne scene na krovu zgrade snimala je tek Gabriella Wright

Snimanje holivudskog filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard' još uvijek traje u Zagrebu, a noćne scene su se ovih dana snimale na krovu zgrade iza hotela Panorama u Čazmanskoj ulici. Osim ekipe iza kamere, fotografi su snimili tek nekoliko glumaca, ne pretjerano poznatih hrvatskoj javnosti.

  • +2
Nastavljeno snimanje filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard' Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi

Ryan Reynolds trenutno promovira svoj novi film, Samuel L. Jackson vjerojatno negdje uživa u dobroj hrani, a Salma Hayek već je otputovala u New York, gdje je bila među uzvanicima ovogodišnje Met Gale.

Na krovu zgrade nalazila se tek atraktivna crnka, odjevena u kožno odijelo, a budući da i pomalo nalikuje na slavnu Meksikanku, prva je pomisao bila da je riječ o dublerki Salme Hayek, no nije. Radi se o britanskoj glumici Gabrielli Wright koja u filmu ima ulogu Veronice. Inače, 36-godišnja glumica, koja je do sada glumila tek u nekoliko filmova, imala je već priliku surađivati sa Salmom Hayek i to 2015. godine u 'Septembers of Shiraz'.