otkrio tajnu

Ryan Reynolds otkrio kako se snalazi u ulozi oca pa priznao: 'Kod nas je kao u zoološkom!'

17.02.2023 u 19:31

Bionic
Reading

Ryan Reynolds i Blake Lively nedavno su dobili četvrto dijete, a glumac je otkrio kako je u njihovom domu nastao kaos koji nalikuje zoološkom. Ipak, priznaje da bi i u takvim uvjetima volio provesti ostatak života

Zbog svoje otvorenosti i sklonosti međusobnom zadirkivanju na društvenim mrežama, Ryan Reynolds i Blake Lively jedan su od najsimpatičnijih holivudskih parova. Nedavno su dobili i četvrto dijete u kojem, prema riječima glumca, apsolutno uživaju.

No, postoji jedna 'caka'! Glumac tvrdi kako je dolaskom novorođenčeta u obitelj nastao apsolutni kaos u kući koja je počela nalikovati - zoološkom!

  • +9
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

'Jako smo uzbuđeni zbog dolaska bebe. Pa ne bismo prolazili kroz ovo četiri puta da u tome ne uživamo! Svi smo se sjajno našli u novim ulogama. Mislim da bismo bili u velikim problemima da nismo do sada shvatili kako se to radi', rekao je 46-godišnji Reynolds o svojoj ulozi oca pa otkrio jednu malu tajnu iz intimnosti kuće:

'Ali, da, moram priznati da je kod nas doma kao zoološkom! Iskreno, samo želim provesti ostatak života ovdje', rekao je razdragani glumac koji očito u potpunosti uživa u toplini kućnog kaosa nastalog dolaskom nove prinove.

Iako djele mnoge fotografije i detalje iz privatnog života, par je vrlo posvećen očuvanju privatnosti svoje djece pa se tako još uvijek ne zna niti ime, niti spol njihovog četvrtog djeteta. Dapače, 35-godišnja Blake na vrlo je suptilan način poručila javnosti da je rodila, objavivši putem društvenih mreža fotografiju s vidljivo ravnim trbuhom.