prekrasna trudnica

Prelijepa Blake Lively aktivna je i u trudnoći, a njezin britki smisao za humor nikad ne spava

04.01.2023 u 14:20

Bionic
Reading

Blake Lively i njezin suprug Ryan Reynolds često nasmijavaju svoje obožavatelje objavama na društvenim mrežama, a ne srame se ni javno priznati kolika su si podrška međusobno i koliko uživaju u zajedničkom vremenu i partnerstvu. Na putu je njihovo četvrto dijete, a veliki trudnički trbuh bio je izvor inspiracije za novu Instagram objavu popularne glumice

Glumica Blake Lively očekuje svoje svoje četvrto dijete, a mnogi se pitaju kako li je uspjela održati svoju vitku liniju. Uz razne glumačke projekte i svakodnevne majčinske obaveze, ne zapostavlja brigu o vlastitom tijelu, a otkrila je i "krivca" za svoj odličan izgled.

Već neko vrijeme trenira s Donom Saladinom, no usprkos treningu nešto 'ne štima'. Njezini fitness ciljevi promijenili su se u skladu s trudnoćom, a Saladino je komentirao program vježbanja istaknuvši da je fokus na bebici: 'Blake želi biti sigurna da može imati zdrav porod i biti zdrava i biti majka kakva želi biti za svoju obitelj.'

Na zadnjoj objavi na Instagramu usporedila je izgled svog tijela prije i poslije, a na novijoj slici trbuh je znatno veći. Jasno, to nije zbog Saladinovog lošeg rasporeda treninga, već zbog prinove koja uskoro stiže. Glumica je situaciju iskoristila za zafrkanciju, a njezin smisao za humor nasmijao je mnoge obožavatelje i njezine pratitelje na Instagramu.

Njezin smisao za humor često uključuje i situacije sa suprugom Ryanom Reynoldsom, a njih dvoje slove kao jedan od najduhovitijih parova Hollywooda. Blake i Ryan trenutno imaju tri kćeri: najstarija, James, ima 7 godina, a slijede ju Inez (5) i Betty (3).

'Poznajem djevojčice pa se tome nekako i nadam, ali spreman sam na sve', rekao je glumac.

  • +12
Trudnička izdanja Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia