pozirala s ravnim trbuhom

Jedna fotografija sve je otkrila: Blake Lively i Ryan Reynolds dobili četvrto dijete

13.02.2023 u 08:47

Bionic
Reading

Glumica Blake Lively rodila je četvrto dijete, a javnost je za ovu vijest saznala nakon što je 35-godišnja zvijezda na svom Instagram profilu objavila fotografiju s ravnim trbuhom

Glumica Blake Lively rodila je četvrto dijete, čiji spol još nije otkriven. Javnost je za ovu vijest saznala sporednim putem nakon što je holivudska zvijezda na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Ryanom Reynoldsom i svojom majkom. Primjetan je bio jedan znakovit detalj - njen ravan trbuh!

Na sličan je način i obznanila trudnoću kada se proteklog rujna potpuno 'hladnokrvno' prošetala crvenim tepihom s primjetnim trudničkim trbuščićem. Kako bi ulovili više fotografija njenog trudničkog looka, paparazzi su danima kampirali ispred njene kuće pa je Blake odlučila na svom Instagramu podijeliti niz detalja sa slijedom svoje trudnoće.

'Evo vam slike moje trudnoće iz svakodnevnog života kako bi se vas 11 moglo maknuti iz mog dvorišta i pustiti me na miru. Strašite i mene i moju djecu', napisala je tada u objavi i dodala:

'Hvala svima vama koji imate poštovanja i razumijevanja te prestajete pratiti medije koji objavljuju privatne sliku djece. Imate svu moć u svojim rukama da to zaustavite. Hvala i medijima koji imaju pravilo neobjavljivanja obiteljskih slika beba i djece, vi činite ogromnu razliku.'

  • +9
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Blake Lively i Ryan Reynolds poznati su kao par koji se voli međusobno zadirkivati putem društvenih mreža i dijeliti brojne simpatične zajedničke fotografije. Ipak, rade sve što je u njihovoj moći da zadrže privatnost svoje djece, stoga ne čudi što je 35-godišnja glumica odlučila na ovakav vrlo suptilan način obznaniti da je obitelj dobila još jednog člana.

'Ryan je imao lijepo i normalno djetinjstvo te upravo to želimo svojoj djeci. Normalan život. Osjećali bismo se iznimno sebično kada bismo im to ukrali na bilo koji način', objasnila je svoje stavove u jednom intervjuu 2016. godine.

Blake je s 46-godišnjim Ryanom Reynoldsom u braku od 2012. godine, a novorođenu bebu u obitelji će dočekati tri sestrice: 8-godišnja James, 6-godišnja Inez i 2-godišnja Betty.

SPREMNI ZA PRINOVU

Nikad bolje raspoloženi Blake Lively i Ryan Reynolds s djecom na nogometnoj utakmici

Pogledaj galeriju