NJEGOV INSTAGRAM DEČKO

Ryan Reynolds ne odustaje: Pala nova šala na račun Blake Lively

10.01.2024 u 15:05

Bionic
Reading

Iako svoj privatni život čuvaju od znatiželjne javnosti, jedan od najomiljenijih holivudskih parova Ryan Reynolds i Blake Lively uvijek iskoriste priliku da se putem društvenih mreža našale na račun onog drugog, a tako je bilo i sada

Kada je riječ o njihovom privatnom životu, i djeci, Blake Lively i Ryan Reynolds čuvaju ga od znatiželjne javnosti, a dokaz tomu je i taj što još uvijek nisu otkrili spol ni ime četvrtog djeteta koje je rođeno prije nekoliko mjeseci.

Zato ovaj mnogima omiljeni holivudski par svoje obožavatelje 'nagrađuje' na društvenim mrežama međusobnim podbadanjima i šalama na račun onog drugog, bilo da obilježe nečiji rođendan ili neku drugu važnu obljetnicu.

A isto je bilo i proteklog vikenda kada su Reynolds i Rob McElhenney, s kojim je vlasnik nogometnog kluba Wrexham, snimio urnebesni video u kojem je pripremio govor za dodjelu Creative Arts Emmy, kojom se odaje počast najboljima u umjetničkim i tehničkim postignućima u američkom udarnom televizijskom programu, a na kojoj su osvojili pet nagrada za svoj show 'Welcome to Wrexham'.

ELAINE LIVELY

Nakon ludog tjedna Blake Lively snimljena u društvu najvažnije žene u svom životu

Pogledaj galeriju

Odjeven u baršunasto trodijelno odijelo, dok u ruci drži masku Deadpoola, Reynolds je prikazao i kako je sve izgledalo iza kamere, otkrivši i kakve je cipele nosio, a sve zahvaljujući, kako je napisao, njegovom 'Instagram dečku', koji je sve snimio, a riječ je zapravo o njegovoj suprugi Blake Lively.

Upravo je ona snimila fotografiju Reynoldsa u odijelu i to u liftu, zahvaljujući čemu se i ona vidi u samom kraju fotografije.