SVE SU NASMIJALI

Urnebesna objava glumačkog dvojca: Ryan Reynolds i Rob McElhenney postali Wham!

19.12.2023 u 18:36

Bionic
Reading

Glumački dvojac Ryan Reynolds (47) i Rob McElhenney (46) na urnebesan način odao je počast tvorcima jednog od najvećeg božićnog hita

Vlasnici britanskog nogometnog tima Wrexham, ovoga su utorka postali pop duo Wham!.

Reynolds i McElehenney to su učinili rekreiravši cover njihovog bezvremenskog božićnog hita 'Last Christmas' i pritom pošteno nasmijali vojsku pratitelja na Instagramu.

Ispod crno-bijele slike, par je imena pop zvijezda zamijenio svojima i dodao logo svog voljenog nogometnog kluba Wrexham u kutu fotografije. Naslov objave jednostavno je glasio 'WREXHAM!', pored emotikona božićnog drvca.

Također su odjenuli kožne jakne kako bi rekreirali cover debitantskog albuma 'Fantastic' dua Wham!

Na crvenoj pozadini, McElhenney je pozirao s brkovima, kao Andrew Ridgeley na originalnoj verziji, dok je Reynolds imao otkopčanu kožnu jaknu poput Michaela. Također su zamijenili natpis 'Wham!' na vrhu covera albuma s natpisom 'Wrexham!'.

Počast glumačkog dvojca britanskom pop duu dolazi uoči 7. godišnjice Michaelove smrti. Glazbena legenda iznenada je umrla na Božić 2016., u dobi od samo 53 godine, dok je njegov odlazak šokirao obožavatelje diljem svijeta koji su bili očarani njegovim vokalom otkako se proslavio kao dio dua Wham!, prije nego što je započeo vrlo uspješnu solo karijeru.

  • +15
George Michael Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Michaela je u svom domu u Goring-on-Thamesu, selu u južnom Oxfordshireu u Engleskoj, pronašao njegov partner Fadi Fawaz.

Njegov utjecaj i dalje se osjeća, a britanska miljenica Kate Middleton ove blagdanske sezone utkala je emocionalnu posvetu poznatom britanskom pjevaču i tekstopiscu u svoj tradicionalni koncert 'Royal Carols: Together at Christmas'. ​