ležerni prije svega

Ryan Reynolds jučer je zaradio stotine milijuna pa sa suprugom Blake Lively krenuo u šetnju gradom

16.03.2023 u 11:15

  • +5

Ryan Reynolds i Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Poznati glumac Ryan Reynolds ostvario je veliki uspjeh! Ne u svijetu filma, već u svijetu telekomunikacija - gdje je jučer tvrtka u kojoj ima udio prodana T-mobileu. Nakon uspješnog dana, prošetao je s Blake Lively gradom odjeven u ležernu kombinaciju pa pokazao da novac ne mijenja njihov tempo

Glumac Ryan Reynolds u dobi od 46 godina zbilja može reći da je ostvaren čovjek, a teško je procijeniti na kojem planu mu cvjetaju ljepše i mirisnije ruže, onom poslovnom ili onom privatnom. Svoju sreću nikada ne krije, a zadnjih nekoliko mjeseci može se reći da mu je baš krenulo.

Iako se ne zna točno kada, glumac je nedavno dobio četvrto dijete, a kuća puna dječjih glasića i zvukova njihovih igara svakako ne može biti tužna.

'Jako smo uzbuđeni zbog dolaska bebe. Pa ne bismo prolazili kroz ovo četiri puta da u tome ne uživamo! Svi smo se sjajno našli u novim ulogama. Mislim da bismo bili u velikim problemima da nismo do sada shvatili kako se to radi', rekao je glumac pa priznao da je dolaskom četvrtog djeteta njihov dom nalik zoološkom vrtu.

Uz potporu supruge Blake i ostatka obitelji, glumac trenutno radi punom parom.

Svijetom je jučer odjeknula vijest da je telekompaniju Mint Mobile za čak 1,35 milijardi dolara otkupio T-Mobile, a svoj udio u kupljenoj telekompaniji ima i poznati glumac. Vlasnik je oko 25% Mint Mobilea, što znači da je njegov udio od prodaje oko 300 milijuna dolara.

'Nisam ni sanjao da ću posjedovati telekomunikacijsku tvrtku, a još manje da ću je prodati T-Mobileu', rekao je Reynolds u tweetu te dodao: 'Život je čudan i nevjerojatno sam ponosan i zahvalan.'

Nakon velikog poslovnog uspjeha, glumac je odlučio provesti vrijeme sa svojom suprugom Blake kojoj ne propušta priliku zahvaliti na podršci. Odjeveni u vrlo ležerne outfite prošetali su gradom, a ništa na njima nije odavalo da su postali bogatiji za nevjerojatnu svotu novca. Blake je prošetala u crnoj trenirci i teddy kaputu, a Reynolds u maslinastoj jakni i kapi s 'coflekom' koju rado nosi.

  • +10
Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: Paul Currie/Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia