ostaje u poslu

Ryan Reynolds pokazao talent za biznis: Prodao telekompaniju za 1,35 milijardi dolara T-Mobileu

15.03.2023 u 20:26

Bionic
Reading

Glumac Ryan Reynolds u šaljivom videu je obznanio kako je kompanija Mint Mobile, u kojoj ima 25% vlasništva, prodana T-Mobileu za 1,35 milijardi dolara

Glumac Ryan Reynolds pokazao je kako ima velik poduzetnički potencijal nakon što je zaradio vrtoglavo visok iznos u poslu u kojem je telekompaniju Mint Mobile za čak 1,35 milijardi dolara otkupio T-Mobile.

Prema izvještajima Varietyja, Reynolds je vlasnik oko 25% Mint Mobilea, a i nakon zaključenja posla ostat će u ulozi glasnogovornika ove uspješne telekompanije.

Ovu vijest objavio je upravo 46-godišnji glumac koji je u svom šaljivom stilu tvrdio kako je T-Mobile morao pobijediti 'oštru konkurenciju' njegove majke Tammy.

'Mint Mobile je najbolja ponuda u bežičnoj tehnologiji i današnje vijesti samo povećavaju našu sposobnost da isporučimo usluge našim korisnicima. Sretni smo što je T-Mobile u zadnji trenutak pobijedio agresivnu ponudu moje majke Tammy Reynolds. Vjerujemo da će se izvrsnost njihove 5G mreže bolje strateški uklopiti od iznadprosječne vještine 'mahjonga' moje mame. Ponosan sam na cijeli Mint tim i uzbuđen zbog onoga što dolazi', poručio je na svom Twitter profilu.

  • +10
Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: Paul Currie/Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

Reynolds se tako dokazao u poduzetničkoj ulozi, a od prije se zna koliko je uspješan u najvažnijoj životnoj ulozi, onoj očinskoj. Naime, osim uspješnih poslovnih pothvata, holivudska zvijezda ne propušta priliku iskazati sreću uživanjem sa svoje četvero djece koje ima s glumicom Blake Lively.