NJIHOVO VRIJEME DOLAZI

Ryan Reynolds i Blake Lively na putu su da postanu jedan od najmoćnijih holivudskih parova

27.03.2023 u 20:05

Bionic
Reading

Mnogima omiljeni gin, jeftini mobiteli, aplikacije za spojeve i druga ulaganja, zajedno s glumačkim ulogama u blockbusterima, donijeli su na račune glumca 'Deadpoola' i njegov supruge, zvijezde 'Tračerice', pozamašan iznos

Iako se danas čini da ne mogu pogriješiti niti u jednom koraku kojeg svjesno naprave, prije nekoliko godina upravo ih je njihovo vjenčanje koštalo gotovo svega što imaju, a ponajviše njihove popularnosti.

Vjenčanje Blake Lively i Ryana Reynoldsa održano je na plantaži Boone Hall, nedaleko od Charlestonea u Južnoj Karolini, a večer za pamćenje dobila je gorak okus nakon što naizgled bezazleni tweet Ryana Reynoldsa unio pravu pomutnju. Naime, odluka da pohvali film ‘Crna pantera’, rekavši kako je to prvi film o superherojima s uglavnom crnačkom postavom doživio je 2018. žestoke optužbe.

Javnost ga je prozvala za licemjerje, ne zaboravivši mu natrljati na nos da su se on i Blake Lively vjenčali na plantaži pamuka, koje je nastalo u teškim vremenima ropstva. Trebala su im dva mjeseca u kojima su ponizno hodali i obilazili društvena događanja i davali velikodušne donacije crnačkim organizacijama, ali i ponovno vjenčanje održano ovoga puta u njihovoj kući na selu, u saveznoj državi New York, da bi Ryan Reynolds i Blake Lively ponovno vratili naklonost javnosti.

Na sreću po njih, to im je i uspjelo, a osim nevjerojatne popularnosti, sve to donijelo im je pametnim ulaganjima i nevjerojatno bogatstvo, zbog kojeg im mnogi predviđaju da su idući holivudski milijarderski ‘moćni par’.

  • +6
Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: Sean Ryan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kada je riječ o Ryanu Reynoldsu, iako ga je portretiranje superheroja Deadpoola u istoimenim filmovima iz 2016. i 2018. učinilo jednim od najbolje plaćenih holivudskih glumaca, ono što mu je zapravo donijelo najveći dio milijunskog prihoda, njegova su ulaganja koja se odvijaju iza kamera. Tu je kupnja izvanligaške velške nogometne momčadi Wrexham za 2 milijuna funti, ali i vlastiti gin Aviator, kao i ulaganje u jeftine mobitele Mint Mobile, koji je početkom ovog mjeseca za više od milijardu funti prodao T-Mobileu.

Budući da su on i Blake, s kojom ima četvero malodobne djece, tijekom godina zaradili pravo malo bogatstvo, koje se procjenjuje na 147 milijuna funti, ovom prodajom svoje su bogatstvo udvostručili.

  • +5
Ryan Reynolds i Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I dok je kupovinu nogometne momčadi iz Walesa odradio više sebi za gušt, druge stvari u koje je odlučio uložiti bile su i više nego dobra odluka.

Tako je 2020. zaradio milijune kada je Aviation American Gin, tvrtku za proizvodnju žestokih alkoholnih pića čiji je suvlasnik i za koje je bio zaštitno lice, prodao britanskom divu Diageu.

Da apsolutno sve čega se primi postane hit preko noći, govori i njegovo nevjerojatno umijeće da i društvene mreže iskoristi u svoju korist, osobito za promociju svojih filmova, ali i proizvoda. Tako se na Instagramu može pohvaliti sa 48 milijuna pratitelja i još 21 milijun na Twitter.

Uz sve to vodi tvrtku za filmsku produkciju i marketinšku agenciju, sjedi i u odboru Match Grupe, tvrtke koja stoji iza aplikacija za spojeve Tinder i Hinge, a uložio je i milijune u tvrtke koje proizvode softver za računalne lozinke i usluge upravljanja imovinom.

poznata 'tračerica'

Jedna od najljepših plavuša slavi 35. rođendan: Za Blake Lively godine su samo broj, a njezine modne kombinacije vječna su inspiracija

Pogledaj galeriju

Kao da mu sve to nije dosta, Reynolds je prošle godine kupio udio u sportskom kanalu FuboTV, a zainteresiran je i za kupnju vlastitog prvoligaškog hokejskog tima Ottawa Senatorsa, no za to čeka partnera s dovoljno dubokim džepom.

Kada priča o svojim poslovanjima, Ryan Reynolds naglašava kako ulaže samo u pothvate koji ga zanimaju.

A ono što je važnije od svega je da u svemu ima bezrezervnu podršku u supruzi Blake Lively, koja je i sama pokazala poduzetnički duh, lansirajući bezalkoholno gazirano piće pod imenom Betty Buzz. Uz to je ambasodrica brendova Chanel, L’Oreal i Stella McCartney.

Uz sve to imaju dovoljno vremena da se posvete odgoju svoju triju kćeri - James (8), Inez (6) i Betty (3), kao i bebi rođenoj u veljači, čiji spol, kao ni ime, još uvijek nisu poznati javnosti.