mjera predostrožnosti

RTL privremeno zaustavlja proizvodnju zabavnog i dramskog programa

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Zbog pandemije koronavirusa RTL Hrvatska uvodi rad od kuće i privremeno obustavlja proizvodnju dijela programa

'RTL Hrvatska uvijek, pa tako i tijekom trenutno proglašene svjetske pandemije koronavirusa, stavlja svoje zaposlenike i njihovu sigurnost na prvo mjesto. Upravo zbog toga, RTL Hrvatska od ponedjeljka, 16. ožujka privremeno zaustavlja proizvodnju zabavnog i dramskog programa te uvodi rad od kuće za sve one zaposlenike i vanjske suradnike koji mogu primjenjivati takav način rada. Pritom je naglasak na onim djelatnicima koji po bilo kojem kriteriju spadaju u rizičnu skupinu.

Kako bi se osiguralo neometano emitiranje televizijskog programa, dio djelatnika i dalje će raditi iz središta RTL-a, gdje se provode sve mjere predostrožnosti za suzbijanje koronavirusa po uputama nadležnih tijela, kako bi se što dulje osigurala dnevna proizvodnja informativnog programa, ali i emitiranje programa', poručuju iz odjela komunikacija s RTL-a.

Gledatelji će i dalje moći pratiti popularni show 'Ljubav je na selu', a od večeras kreće emisija 'Brak na prvu', koja će se prikazivati od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!