MUSIC TOP.HR AWARDS

[FOTO] Pogledajte tko je sve od poznatih stigao na dodjelu glazbenih nagrada

06.02.2020 u 23:10

Bionic
Reading

Hrvatski estradni umjetnici okupili su se na dodjeli 'Top.HR Music Awards' proizašloj iz suradnje Hrvatske diskografske udruge i RTL-a, a sretni dobitnici bit će objavljeni u subotu, 8. veljače na RTL-u

Pod voditeljskom palicom Ane Radišić i Tomislava Jelinčića otvorena je dodjela glazbenih nagrada 'Top.HR Music Awards' koja je okupila brojne estradne umjetnike. Nagrade će se dodjeljivati u kategorijama koje se odnose na radijsko emitiranje, prodaju albuma, turneje i streaming na Deezeru u 2019. godini, a gledatelji će sve moći pratiti ove subote ispred malih ekrana.

'Top.hr Music Awards meni osobno znači neizmjerno puno jer nije riječ samo o emisiji, nego i o činjenici da vodim kompletan projekt, od ideje do realizacije. Sretna sam jer imam divne suradnike, sjajne televizijske ljude na koje se mogu osloniti i tim koji odrađuje svoj posao baš kako treba. Sigurna sam da će i gledatelji pred malim ekranima uživati u dodjeli nagrade', poručila je Ana Radišić.

A gledatelji će uživati i u glazbenim nastupima mladih glazbenih nada te provjerenim iskusnim glasovima najvećih imena domaće scene poput Nine Badrić, Zdenke Kovačiček, Severine i Tonyja Cetinskog.

  • +78
Dodjela glazbenih nagrada Music Top.hr Awards Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Voditeljsku palicu držat će i Tomislav Jelinčić koji se veseli zakoračiti u nešto drugačiji televizijski žanr od onog u kojem ga je publika naviknula gledati.

'Izuzetna mi je čast što ću biti dio povijesti i sudjelovati u prvoj televizijskoj dodjeli nove i jedinstvene glazbene nagrade u Hrvatskoj. Bit će to jedna lijepa slavljeničko-glazbena večer s puno pjesme i radosti u kojoj će moći uživati i naši gledatelji', poručuje Jelinčić.

'Top.HR Music Awards' dodjeljivat će se u kategorijama: Nagrada za pjesmu godine, Nagrada za muškog izvođača godine, Nagrada za žensku izvođačicu godine, Nagrada za grupu godine, Nagrada za novog izvođača godine, Nagrada za turneju godine te Nagrada za najprodavaniji domaći album i najprodavaniji strani album, kao i Deezer singl godine te Deezer izvođača godine.