GENETSKO NASLJEĐE

Romeo Beckham strahovao je da će svom ocu slomiti srce

16.03.2019 u 17:58

Bionic
Reading

Victoria Beckham otkrila kako je Romeo Beckham mislio da će razočarati oca svojom životnom odlukom

Poduzetnica Victoria Beckham otkrila je kako je njen sin Romeo strahovao da će slomiti srce svom ocu odlukom da napušta nogomet.

'Sva tri dečka imaju ugovor s Arsenalom. Brooklyn je bio prvi koji je rekao da više ne želi igrati. Romeo je nedugo nakon njega odlučio isto. Sjećam se kako je sjedio u kadi. Bio je vrlo uzrujan i rekao je kako ne želi razočarati tatu', rekla je Victoria Beckham u intervjuu za Financial Times.

Srećom, Victoria Beckham svom je sinu Romeu objasnila je kako njegov tata samo želi da bude sretan.

Među temama kojih se Victoria Beckham dotakla bila je i disleksija koju si je sama dijagnosticirala, a za koju tvrdi da je, na žalost, dio obiteljskog genetskog nasljeđa. Nijedno od njene djece nisu posebno zainteresirani za više obrazovanje – Brooklyn želi biti fotograf, Romeo bi htio biti teniski igrač, a Cruz sanja o tome da postane pjevač i plesač.

  • +8
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Victoria Beckham spomenula je i neugodu koju osjeća jer joj se bliži 45. rođendan.

'Baš me briga kako sad izgledam, no ne sviđa mi se kako to zvuči. Victoria Beckham, 44, bila u shoppingu. Victoria Beckham, 44, za sve što radim', rekla je poduzetnica.

  • +17
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Victoria Beckham ne krije kako voli modni ukus svog muža, bez obzira što on zapravo nije ljubitelj onoga što ona nosi.

Iako je zatrpana poslom, Victoria Beckham svaki dan trči na traci za hodanje. Dnevno napravi čak sedam i pol kilometara prije dolaska svog osobnog trenera.

  • +7
David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia