VICTORIA NA MUKAMA

Ljepotica koja se zbližila s Davidom Beckhamom provocira u golišavom izdanju

11.03.2019 u 22:48

Bionic
Reading

Već neko vrijeme britanski mediji bruje o prijateljstvu lijepe Dankinje Helene Christensen i nogometne zvijezde Davida Beckhama što brine njegovu suprugu

Zgodna 50-godišnjakinja koja se može pohvaliti nevjerojatnom figurom i mladolikim licem, postavila je na Instagram crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira bez ijedne krpice između hrpe kutija na fotosessionu.

Ova objava samo je dolila ulje na vatru jer je Helena bliska prijateljica slavnog nogometaša što se nikako ne sviđa njegovoj supruzi.

  • +5
Helena Christensen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navodno je Vicky (44) bila vidno uzrujana kad se njezin suprug družio s 22-godišnjom manekenskom zvijezdom Bellom Hadid u Miamiju.

'Victoriji se ne sviđa kad se David druži sa slavnim ljepoticama. Naravno, tu ima i doza ljubomore, jer joj smeta da neka druga žena provodi vrijeme uz njega, a ne ona. David i Helena su odmah kliknuli na prvu i jako su se sprijateljili, što je unijelo nemir', rekao je jedan izvor, prenosi Daily Mail. Lijepa brineta je još u prosincu 2018. godine na Instagramu objavila selfie s nogometašem, što je uznemirilo uspješnu dizajnericu.

  • +7
David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Helena iza sebe ima tri braka i sina s glumcem Normanom Reedusom.

Victoria i David ove će godine proslaviti 20 godina braka, a ponosni su roditelji tri sina i kćeri.