vidno zaljubljeni

Romantične geste: Taylor Swift i njen novi dečko više ne skrivaju ljubav

15.10.2023 u 10:19

  • +2

Taylor Swift i Travis Kelce

Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Taylor Swift pronašla je ljubav s igračem američkog nogometa Travisom Kelceom, a sada su uočeni kako zaljubljeno drže za ruke

Nakon par tjedana nagađanja jesu li doista u vezi, Taylor Swift i Travis Kelce odlučili su potvrditi status para gestom koja govori više od riječi.

Naime, najslavnija pjevačica današnjice s igračem američkog nogometa prošetala je ispred fotografa razmjenjujući romantične poglede i držeći se za ruke, čime su jasno pokazali da su par.

Do sada su se uglavnom družili u tajnosti te bi bili viđeni u automobilu ili ispred kuće, a da je riječ o tome da ovdje ima ipak nešto više od povremenih druženja, postalo je jasno kada je Swift nedavno navijala za Kelcea na stadionu.

Taylor Swift na NFL utakmici Izvor: Profimedia / Autor: David Eulitt / Getty images / Profimedia

Tom je prilikom upoznala njegove roditelje te je par zajednički napustio stadion, a par dana kasnije njen je automobil do jutra ostao parkiran ispred Kelceove vile.

Zanimljivo, prošle nedjelje pjevačica nije bila prisutna na stadionu u Minneapolisu, a moguć razlog je negodovanje obožavatelja da prevelika pozornost medija odlazi na tribine umjesto na teren gdje se odvija utakmica. No, Kelce je to opovrgnuo, tvrdeći kako mu upravo ona donosi sreću.

'Osjećam se kao da sam bio na vrhu svijeta nakon Super Bowla, a sada sam još više na vrhu svijeta', rekao je Kelce.