stajling taylor swift

Elegantan sako nepogrešiva je investicija: Evo kakve modele nositi ove jeseni

14.10.2023 u 10:53

Bionic
Reading

Stajlinzi ulične mode, kolekcije najpoželjnijih brendova i hit outfit Taylor Swift jasno daju do znanja da su sakoi i ove sezone vrlo poželjna opcija kojom ne možete pogriješiti

Elegantno odijelo jedna je od najboljih investicija jer vam pruža priliku da samo jednim komadom riješite vječno pitanje što nositi za brojne prigode; od odlaska u ured preko vjenčanja do neformalnih večera.

Upravo je svestranost ovom komadu osigurala status vječnog klasika, a njegovu modernizaciju donijele su nam kolekcije jesen-zima 2023.-2024. nekih od najpoželjnijih brendova.

Primjerice, Balenciaga predvodi predimenzionirani stil sakoa s ugrađenim jastučićima koji odišu muževnim stilom 80-ih, a The Row, Saint Laurent i Miu Miu u novu sezonu ulaze s kolekcijama u kojima prevladavaju smeđi tonovi i ravni rezovi.

Osim toga, Alberta Ferreti i Bally uveli su vladavinu tartan uzorka, koji sve češće viđamo i u stajlinzima ulične mode, baš kao i pogođene kombinacije sa suknjama. Bilo da je riječ o midi ili maksi kroju, pletenim, plisiranim ili traper modelima - ove sezone nikako ne možete pogriješiti odabirom suknje, a njihova kombinacija s blejzerom osigurat će vam potpuno pogođen look!

Ipak, apsolutna pobjednica u nošenju stajlinga s odijelom trenutno je najpopularnija pjevačica na svijetu Taylor Swift. Planetarno popularna zvijezda oduševila je nošenjem rezanog sakoa s gumbićem, a koji neodoljivo odiše visokim stilom i elegancijom.

Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Swift je ovo odijelo u smeđesivim nijansama nosila uz crni top i baršunaste sandale te maslinastozelene krojene hlače, pokazavši stajling koji se lako kopira i nosi cijele sezone.