JENNIFER GATES I NAYEL NASSAR

Romantična prosidba na snijegu: Profesionalni jahač konja iz Egipta zaprosio kćer Billa Gatesa

30.01.2020 u 14:17

Bionic
Reading

Za njihovu ljubav sudbonosni su bili konji, u koje su oboje zaljubljeni, a nakon četiri godine veze 28-godišnji Egipćanin Nayel Nassar zaprosio je pet godina mlađu kćer Melinde i Billa Gatesa

'Ne mogu dočekati da provedemo ostatak života zajedno. Da učimo, rastemo, smijemo se i volimo', napisala je na svom Instagram profilu Jennifer Gates, najstarija kći Melinde i Billa Gatesa, koje je uputila svom zaručniku Nayelu Nassaru.

23-godišnja Jennifer, s diplomom biologije sa Stanforda, zaručila se za 28-godišnjeg Egipćanina Nayela Nassara, koji je profesionalni jahač konja, a fotografiju snimljenu na snijegu i njezina reakcija u trenutku kada joj je njezin dugogodišnji dečko postavio 'sudbonosno pitanje' i stavio prsten na ruku, ostavila je sve bez riječi.

Nassar ju je odlučio zaprositi tijekom zajedničkog odmora na snježnim padinama, a svojoj voljenoj budućoj supruzi kupio je prsten s ogromnim dijamantom.

Zaruke su došle samo nekoliko tjedana nakon što su njezini roditelji, Melinda i Bill Gates, proslavili 26. godišnjicu braka, tijekom kojeg su, osim Jennifer, dobili i 20-godišnjeg sina Roryja i 17-godišnju Phoebe.

i Nassar je, baš poput Jennifer studirao na Stanfordu, ali menadžment i ekonomiju, no za njihovu ljubavnu priču presudni su bili konji. Oboje su veliki zaljubljenici u te životinje, što ide do te mjere da se oboje i profesionalno natječu u konjičkim sportovima. Na zarukama im je čestitala i Eve Jobs, kći pokojnog Stevea Jobsa.

  • +3
Jennifer Gates i Nayel Nassar Izvor: Profimedia / Autor: Aaron Gilbert / Zuma Press / Profimedia