putovanje

Rođendansko slavlje uz najmilije: Sanja Doležal otkrila kako slavi rođendan

09.05.2023 u 20:29

Bionic
Reading

Uvijek nasmijana i vedra Sanja Doležal odlučila je otputovati povodom rođendana. S pratiteljima na Instagramu otkrila je gdje se uputila, ali i s kim je provela lijepo vrijeme

Putovanje je uvijek sjajna odluka, posebno ako se radi o putovanju s bliskim ljudima! To zna i Sanja Doležal pa je ovaj rođendan odlučila proslaviti u Amsterdamu u krugu svojih najmilijih. Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija kojima je pratiteljima dala kratak uvid u lijepo raspoloženje koje vlada Amsterdamom.

Sanja je i inače ljubiteljica putovanja, a putovanjem u glavni grad Nizozemske počastila se za svoj 60. rođendan.

U galeriji fotografija vidi se da je slavljenica dobro raspoložena, a nije ju omela ni kiša. Od kiše se zaštitila šarenom kabanicom, a impresionirao ju je i zaštitni znak Nizozemske - prekrasni tulipani!

Ljubiteljica putovanja tek je nedavno raspakirala kofere!

Krajem travnja s članovima benda 'Novi fosili' putovala je u Mississaugi gdje su održali i koncert, a dobro raspoloženje vladalo je i u posjeti prekrasnim slapovima 'Niagara Falls'.

'Danas se više nego ikad veselimo probama i koncertima. Ne nastupamo puno, pa nam je svaki odlazak na koncert kao maturalac. Spoham piceke ako idemo dalje na put, sjednemo u kombi i blebećemo o dobrim starim vremenima. Koncertima se jako veselimo jer je taj osjećaj dijeljenja emocija s publikom zaista neopisiv', rekla je Sanja u jednom od brojnih intervjua za tportal

  • +3
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL