crno-bijela fotografija

Simpatična uspomena: Sanja Doležal pokazala kako je izgledala kao djevojčica

15.04.2023 u 19:05

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Novih fosila Sanja Doležal razdragala je fanove objavom crno-bijele fotografije na kojoj je prikazana kao djevojčica vrtićke dobi

Sanja Doležal, jedna od najomiljenijih hrvatskih glazbenica i voditeljica, razveselila je svoje fanove na društvenim mrežama objavom simpatične uspomene iz djetinjstva.

Riječ je o crno-bijeloj fotografiji koja prikazuje slavnu pjevačicu u vrtićkoj dobi kako pozira u preslatkoj minici s razigranim osmjehom na licu.

'Kišni dan, kopam po starim fotografijama. Jedna iz vrtića dok sam još nosila minice', napisala je Sanja Doležal u opisu objave i u komentarima dobila mnogobrojna srca i razdragane poruke.

  • +3
Sanja Doležal Autor: Darko Tomas / CROPIX

Sanja Doležal tako je pronašla najbolji način za iskoristiti hladno proljetno vrijeme te pronalaskom uspomena iz djetinjstva unijela svježu dozu vedrine svojim vjernim pratiteljima na Instagramu.

Ova fotografija stigla je svega nekoliko dana prije još jednog koncertnog spektakla u KD-u Vatroslava Lisinskog u kojem će 18. travnja nastupiti s Marinkom i Zecom te podsjetiti publiku na nezaboravne hitove Novih fosila.