uživanje s obitelji

Rod Stewart i dalje istražuje destinacije na Hrvatskoj, evo gdje su legendarnog glazbenika snimili danas

14.07.2020 u 21:52

Bionic
Reading

Ako je suditi prema fotografijama britanski glazbenik se odlično osjeća i zabavlja u našoj zemlji. Nakon Dubrovnika, Korčule, Trogira i Hvara posjetio je i Skradinski buk, a u utorak je snimljen kako šeta ulicama Splita

Slavni 75-godišnjak znatiželjne poglede ne izbjegava, a s obitelji suprugom Penny Lancaster te sinovima Alastairom Wallaceom i Aidenom Patrickom te starijim sinom Liamom u društvu djevojke Nicole Artukovich podrijetlom Hrvatice, nastavlja obilaziti razne destinacije po Jadranu.

Nakon Hvara njegova naredna destinacija je bila Trogir. Uplovio je na luksuznoj jahti i tamo je proveo jutro, a nakon odmaranja i sunčanja u Trogiru, Rod je posjetio Skradinski buk u Nacionalnom parku Krka.

  • +24
Rod Stewart posjetio Skradinski buk, Nacionalni par Krka Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U utorak ujutro stigao je u Split. Parkirao je svoju jahtu na Zapadnoj obali. Dobar dio poslijepodneva proveo je upravo na jahti, a nakon toga je s obitelji napravio i pravi turistički, večernji đir po gradu.Rod Stewart i njegova svita djelovali su dobro raspoloženo, a kod obilaska Dioklecijanove palače nosili su zaštitne maske. Slavni roker, odjeven u svom prepoznatljivom modnom izričaju - bijelom odijelu, masku je skinuo tek kad se našao na propisanoj distanci od drugih prolaznika.

  • +26
Rod Stewart s obitelji i prijateljima prošetao Splitom Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL