VIDNO OSTARIO

Rocky, zar si to zbilja ti? Sylvester Stallone zaprepastio novim izgledom

29.01.2020 u 15:27

Bionic
Reading

Pamtimo ga po isklesanom, žilavom tijelu, mišićima, famoznom zalizanoj crnoj kosi i pogledu ispod podignutih obrva. Sylvester Stallone nakon odlaska u mirovinu dao si je oduška, a i godine su ga stigle. Novim izgledom mnoge je iznenadio

Dugo vremena pričalo se i pisalo da odlazi na razne tretmane zatezanja lica, pomlađivanja i da čini sve kako bi zaustavio vrijeme no izgleda da se u 74. godini života Sylvester Stallone napokon malo opustio.

U novom videu koji je objavio na službenom Instagram profilu famozni Rocky, kako ga od milja zovu zbog njegove filmske uloge života, pokazao je svoj novi izgled.

Naime, popularni holivudski snagator još uvijek je u sportskoj formi i brine o svom fizičkom izgledu, ali kada je u pitanju dotjerivanje i bojanje kose malo je popustio. Pokazao je kako izgleda sa potpuno sijedim vlasima te svima dokazao da više nema problema sa starenjem.

'Ponekad se probudim i ništa mi se ne da. Samo bih odmarao i relaksirao se. To je istina i tko god tvrdi suprotno, laže. To je u ljudskoj prirodi i potrebi', napisao je Stallone ispod videa i time također mnoge iznenadio jer je godinama bio poznat po strogom režimu.

Ranojutarnji treninzi, tračanje, teretana, disciplina i po pitanju prehrane, nešto je što je odgojem usadio i svojim trima kćerima koje dijeli sa suprugom Jennifer Flavin.