ZVIJEZDA SUMRAKA

Robert Pattinson zgrozio obožavatelje svojim bizarnim prehrambenim navikama: ‘Znam da je to mnogima čudno i nezamislivo, ali..’

12.05.2020 u 22:13

Bionic
Reading

Glumac koji je simpatije javnosti osvojio nakon angažmana u franšizi Sumrak saga u posljednjem je intervjuu progovorio o svojim nezdravim i vrlo bizarnim prehrambenim navikama. Šokirat će vas što objeduje i iz čega jede omiljene proizvode

Za lipanjsko/srpanjsko izdanje magazine GQ glumac Robert Pattinson odradio je virtualni intervju iz svog novog dnevnog boravka. Naime tijekom karaktene koja je stupila na snagu i zatvorenih granica te zaustavljenih letova, Pattinson se zatekao u Londonu gdje je privremeno unajmio stan.

Zaustavljeno je snimanje njegovog novog angažmana, novog filma o Batmanu, u kojem igra upravo glavnog akcijskoj junaka, pa je sada pronašao vremena otkriti dio privatnosti svojim obožavateljima.

Tako je primjerice šokirao javnost kada je otkrio kako se hrani. Objasnio je da mu je jako teško priviknuti se na novonastalu situaciju u kojoj sis am mora pripremati obroke, jer je navikao na odlazak u restorane kao i gotovu hranu na setu gdje je zbog nove uloge morao držati propisanu dijetu.

‘Primjerice jučer sam googlao i pratio You Tube videa na temu kako u mikrovalnoj pripremiti tjesteninu. Stavite tjesteninu u posudu te potom u mikrovalnu, djeluje jednostavo no meni nije. I na koncu tko bi rekao da je rezultat užasan i da je hrana potpuno neukusna’, govorio je 33-godišnju glumac.

Objasnio je da zaista nije vješt u kuhinji, otkrivši da je skoro zapalio cijeli stan stavivši alumijsku foliju u mikrovalnu.

A onda je uslijedio trenutak kojim je zgrozio dio javnosti otkrivši da jede poput divlje životinje.

‘Znate, ja jedem hranu direktno iz konzerve. Doslovno ulijem Tabasco u konzervu tune. Znam da je to mnogima čudno i nezamislvo, ali ja se hranim poput divlje životinje, da treba jeo bih i iz kante za smeće’, zaključio je.