UVIJEK ORIGINALAN

Robert Knjaz nudi ideju za vježbanje kod kuće: 'Sve što vam treba su tajice i koza'

08.04.2020 u 14:42

Bionic
Reading

Autor kutlnih emisija 'Mjenjačnica', 'Koledžicom po svijetu', 'Svlačionica' i 'Najvećih svjetskih fešti' nedavno se vratio iz Amerike gdje je boravio 12 dana i snimio dokumentarac ‘Glup kao kokoš, tvrdoglav kao magarac’, a protagonisti tog originalnog projekta su životinje. Na društvenim mrežama pokazuje fotke sa svoje nove avanture, a s jednom se našalio na temu trenutne situacije

Scenarist, redatelj i voditelj pripremio je, ne treba sumnjati originalni i zabavni show kojeg će gledatelji moći pratiti na HTV-u ove jeseni.

'U svakoj epizodi na zabavno-edukativan način predstavljamo sve nepoznate i zanimljive stvari o životinjama bez kojih ne bi bilo ni čovjeka: kokoši, svinje, krave, koze, ovce, tovare, konje, pse, mačke i perad -guske/patke/purice. Nešto kao ‘Hrvatski velikani’, ali ovaj put će to biti o 'životinjskim velikanima'', ispričao je Robert Knjaz za Jutarnji list. Prošao je Amerikom od Sjeverne Karoline, Philadelphije, New Yorka, do San Francisca i Los Angelesa, a razlog je, kaže, što je u ondje sve puno životinjskih bizarnosti, te zato što oni svinje, kokoši i koze tretiraju kao kućne ljubimce koji žive s njima doma.

Među ostalim je snimio jogu s kozama, pri čemu dok žene vježbaju, koze skaču po njima ili im žvaču odjeću. 'Ovaj kozji biznis se u dvije godine razvio na 500 podružnica širom SAD-a', opisao je. Na tu temu se odlučio našaliti sa svojim pratiteljima na Instagramu te je uz fotku žene s kozom napisao: 'Ideje za vježbanje doma. Sve što vam treba su tajice i koza'.

'Volim životinje, obožavam dokumentarce o njima i kad-tad sam planirao neki serijal o njima, jer bez ovih životinja ne bi bilo ni čovječanstva. One su nas stoljećima hranile, pojile i oblačile te pomagale da preživimo. Sad kad su nam draži mobiteli i elektronika, mislim da one ipak zaslužuju jedan serijal u kojem ćemo podsjetiti koliko su te životinje drage, odane i vjerne', poručio je omiljeni autor omiljenih serijala.

Pravilno pranje ruku