ZAJEDNO SU SNIMILI 4 FILMA

Robert De Niro otkrio kako i dandanas žali zbog filma koji je snimio s holivudskom legendom Alom Pacinom

04.10.2019 u 09:46

Bionic
Reading

Na ovogodišnjem, 57. po redu New York filmskom festivalu, održana je dugoočekivana svjetska premijera najnovijeg filma Martina Scorseseja 'The Irishman', a koja je okupila i najveće holivudske legende koji glume u istom - Al Pacina, Joea Pescija i Roberta De Nira. Upravo je De Niro, u kratkom intervjuu, otkrio i što doista misli o svojoj dugogodišnjoj suradnji s Pacinom

Tijekom svojih nekoliko destljeća dugih karijera, dvije holivudske legende - Robert De Niro i Al Pacino - snimili su zajedno čak četiri filma. Prvo su 1974. snimili 'Kum II', potom 1995. 'Vrućinu', 2008. na red je stiglo 'Pravedno ubojstvo', a posljednji u nizu je 'The Irishman', čija je svjetska premijera upravo održana u New Yorku, na 57. Filmskom festivalu, a na netflixu će se moći gledati od 27. studenog.

The Irishman Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Netom prije premijere Robert De Niro dao je intervju za Variety i prisjetio se još jedne filmske premijere na kojoj je prisustvovao sa svojim dugogodišnjim kolegom Alom Pacinom, otkrivši kako od četiri filma, jednog bi, da može, izbrisao skroz iz pamćenja.

Naime, njih dvoje 2008. snimili su 'Pravedno ubojstvo', triler kojeg su kritičari, ali i publika, sasjekli u startu, ostavljajući glumačkim legendama gorak okus u ustima toliko jak da su poželjeli da ga i nisu radili.

Kako se prisjetio De Niro, njih dvojica bili su na premijeri u Rimu, pozdravljajući se s entuzijastičnim obožavateljima, kada se okrenuo prema Alu Pacinu i rekao mu:

  • +6
Robert De Niro i Al Pacino Izvor: Profimedia / Autor: Righteous Productions / Brooklyn / AFP / Profimedia

'Ovo je divna reakcija, no bilo bi puno ljepše da promoviramo film na koji smo doista ponosni. Idući put moramo snimiti takav.'

Rečeno - učinjeno. Trenutno dvojica glumačkih legenda promoviraju 'The Irishmana', posljednji uradak Martina Scorseseja, snimljen za Netflix, koji, prema mišljenju kritičara, pretendira i na Oscara.