ASISTENTICA FRIGANJA

Rina se obožava igrati 'ljigavcima'

29.11.2008 u 00:00

Bionic
Reading

Marko se prepustio jutarnjem ogovaranju, a Ornela razmišljanjima o ispadanjima

Vrlo brzo nakon početnog šoka, stanari su ušli u dnevne rutine. Tako je Marko prvo sa Sašom malo otračao Ornelu i njeno ponašanje prema Beti, da bi se kasnije pridružio Orneli i Ivanu L. ogovarajući Sašu. Iako im je upravo Saša svojom tajnom misijom priuštio dodatni novac, stanari i dalje ne zaboravljaju što im je priuštio prije par dana te ga olajavaju na sve strane.

Ornela je nakon trač partije izložila svoja razmišljanja o ispadanjima – izlaze ekstremnije, samim time zanimljivije osobe. Upravo zbog tog razloga stanari poput Sabine preživljavaju nominacije. Vezano uz Sabinu, Ornela nekako pretpostavlja da će sljedeći petak biti upravo njih dvije nominirane, te zaključuje razgovor o ispadanjem potresno: 'Ako ispadnem od Sabine, blago rečeno ću popiz...'

Nakon Betice, kuhaču u ruke uzeo je trenutno najstariji i najozbiljniji stanar kuće – Krešo. Asistenticu u friganju lignji imao je u Rini, koja se obožava igrati s 'ljigavcima' (Rina), dok su se drugi stanari razbježali po vrtu. Mrkva je bio najbrži u bijegu, izjurivši iz kuhinje, kao da ga ganjaju, na sam spomen kuhanja, makar kave.