tugu ZAMIJENILA osmijehom

Rijetko pojavljivanje: Barbara Nola zablistala u Gorskom kotaru na predstavljanju nove serije

25.09.2023 u 09:00

Bionic
Reading

U Gorskom kotaru, točnije u Lokvama, pretpremijerno su prikazane dvije epizode nove HRT-ove serije 'Gora' koja će se uskoro početi emitirati. Jednu od uloga ima i naša glumačka diva

Idućeg mjeseca bit će godinu dana otkako je Hrvatsku šokirala vijesti o smrti našeg proslavljenog redatelja Lukasa Nole, s kojom je dobio dvoje djece - Jakova i Maru. Od tada smo Barbaru Nolu rijetko mogli vidjeti u javnosti, ali premijere ne propušta. Osobito ako je ona dio ekipe filma ili serije.

Tako je pažnju privlačila na premijeri nove HTV-ove serije 'Gora', koja donosi uzbudljive priče iz perspektive gorskih spašavatelja, a snimana je na goranskim lokacijama (Delnice, Ravna Gora, Mrkopalj, Skrad, Lokve). Glumica u 'Gori' igra majku glavnog lika Kristijana Petelina.

Barbara Nola Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic

Barbara je zadnji put viđena na 70. Pulskom filmskom festivalu te na prvom izdanju delničkog Cinehilla, a u svakom svom pojavljivanju je blistala i mnoge zadivila svojim mladolikim izgledom.

'Nakon odrađenog posla dojmovi su pozitivni jer, primjerice, rijetko snimamo u interijerima i eksterijerima koji su u osnovi ambijent i podneblje gdje se radnja odvija. Naravno da je zbog toga glumcima lakše ući u ulogu i mislim da smo napravili jako dobar posao te da će serija biti jako gledana jer nudi puno toga, od akcije do obiteljskih i emocionalnih odnosa', izjavila je glumica za Novi list.

I NEBO JE KIŠILO

[FOTO] Emocije preplavile zagrebački Krematorij gdje je na vječni počinak ispraćen Lukas Nola

Pogledaj galeriju