najteži period

Barbara Nola opisala posljednje trenutke s Lukasom: 'To nije zaslužio'

14.06.2023 u 23:26

Bionic
Reading

Glumica Barbara Nola opisala je tešku borbu s karcinomom grla supruga Lukasa Nole te posljednje minute koje je provela s njime

Barbara Nola od listopada prošle godine prolazi teško razdoblje života nakon smrti supruga Lukasa Nole. Jedan od najcjenjenijih hrvatskih redatelja preminuo je od posljedica karcinoma grla, a tijekom čitave borbe s teškom bolesti, upravo mu je supruga bila najveća podrška.

Priznaje kako danas ponajviše žali zbog toga što njen suprug posljednje dane nije proveo kod kuće.

'To nije zaslužio i po tome je život užasno nepravedan. Najveća hrabrost i najveća snaga ti ne pomognu kad dođe do te faze bolesti ', rekla je glumica Barbara Nola u razgovoru za Gloriju, jednom od rijetkih oglašavanja u javnosti iz koje se uvelike povukla nakon tragičnog gubitka.

Opisala je teške trenutke koje je s obitelji prolazila na dan suprugove smrti.

SHRVANA BARBARA NOLA

[FOTO] U zagrebačkom kinu Tuškanac obitelj i prijatelji oprostili se od Lukasa Nole

Pogledaj galeriju

'Nazvali su nas ujutro iz bolnice. Odjurili smo i u tih posljednjih 15 minuta oprostili se od njega kako je tko mogao i umio u tom trenutku', rekla je za Gloriju i dodala odakle crpi snagu:

'Raspadala sam se, ali čvrsto sam odlučila, misleći na njega, da se prisilim svaki dan pokrenuti.'

Jedan od povoda za intervju bila je i skorašnja premijera posljednjeg filma Lukasa Nole 'Escort', koji je završavao u bolnici u posljednja tri mjeseca života, a koji ćemo prvi puta moći pogledati na Pulskom filmskom festivalu, čije se 70. izdanje odvija od 15. do 23. srpnja.