Krv nije voda

Rijetko je viđamo: Viktorija Rađa pokazala stariju sestru Mihaelu koja je zgodna poput nje

24.10.2022 u 14:01

Bionic
Reading

Nekadašnja misica i pjevačica sa svojih 30.000 pratitelja rado dijeli razne objave, poput fotografije s putovanja, druženja s obitelji i prijateljima. Tako je nedavno otkrila da je srela poznatu glumicu Leslie Mann, a Međunarodni dan sestara bio je povod da još jednom pokaže svoju sestru

Supruga našeg proslavljenog košarkaša Dine Rađe više puta do sada svojim pratiteljima je dala na znanje kako je vrlo bliska sa starijom, samozatajnom sestrom Mihaelom Đonlić. Viktorija Rađa sestri uvijek čestita rođendan preko društvenih mreža pa je obično tada vidimo.

Moglo ih se vidjeti kako pjevaju skupa, ljube jedna drugu ili poziraju s ostalim članovima obitelji. Bivša Miss Dalmacije ovaj put je objavila više fotografija s Mihaelom. Predma žive u različitim gradovima, koriste svaku priliku kako bi se vidjele. Viktorija je ranije izjavila da je živjela u mnogim mjestima ali da je naučila i shvatila da je njezin dom gdje je njezina obitelj te da je jako sretna u Zagrebu.

Podsjetimo, 2019. godine se preselila iz Splita u Zagreb s obitelji. Priznala je da je prvih mjesec dana nakon preseljenja bila slomljena ali kako je bila svjesna da joj neki angažmani i prilike ne bi bili nadohvat ruke da je ostala u Splitu. On joj je, otkrila je, 'postao premalen za sve što želi'.

  • +4
Viktorija Rađa Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic / CROPIX