pop zvijezda '90-ih

Neke stare ljubavi: Viktorija Rađa opet se uhvatila mikrofona

17.10.2022 u 19:14

Bionic
Reading

Mnogima je poznato da se supruga proslavljenog kmošarkaša Dine Raše i bivša prva pratilja Miss Hrvatske iz 1995. godine, u vrijeme ekpanzije dance glazbe svojedobno nakratko okušala kao pjevačica i to hitom 'Nema veze' koji se i dan danas pušta na tulumima. Da joj pjevanje i danas nije mrsko, pokazala je u međuvremenu više puta

Viktorija Rađa rado se prisjeća devedesetih kad je uz ostale dance izvođače nastupala po hrvatskim klubovima, a i sada rado pusti glas. Proteklog vikenda je zapjevala javno i to na koncertu svog omiljenog izvođača i prijatelja.

'Otvori mi vrata nemoj pitat za mene, o ne ne ne ne ne', opisala je fotografiju na kojoj ju se može vidjeti u pjevačkom zanosu na koncertu Jole. Kad su je svojedobno pitali o povratku na scenu, rekla je: 'Nikad se ne zna. Ne isključujem tu mogućnost. U životu nikada ne treba ništa isključivati', rekla je za IN Magazin. Oktrila je da pjeva dok vozi i 'često glasno zbog čega ljudi znaju pomisliti da je luda'.

Na pitanje nedostaje li joj ikad pozornica, publika, pjevanje, za tportal je izjavila da 'pozornicu, publiku i pjevanje nađe gdje god, jer je takva'. Podsjetimo, po mnogima i jedna od najljepših Hrvatica još kao srednjoškolka pojavila se u videospotu splitskog glazbenika Duška Mucala.

  • +2
Viktorija Rađa Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX