zaljubljeni oskarovac

Rijetko ih zajedno viđamo u javnosti: Nicolas Cage na crveni tepih doveo trudnu, 30 godina mlađu suprugu

19.04.2022 u 11:51

Bionic
Reading

Trudna 27-godišnjakinja Rico Shibata pojavila se u svog slavnog supruga Nicolasa Cagea na premijeri njegovog novog filma. Rijetki su ovo trenuci da novopečene supružnike i buduće roditelje viđamo pred fotoobjektivima

Slavni holivudski glumac Nicolas Cage i njegova peta supruga, također glumica Riko Shibata, bili su u centru pažnje na posebnom emitiranju filma ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’, novog projekta 57-godišnjeg oskarovca, koji je sniman i u Dubrovniku. Mlada Shibata odabrala je haljinu jednosatvnog kroja ispod koje se nije nazirao trudnički trbuščić.

Supružnici su inače u siječnju ove godine najavili da očekuju svoje prvo zajedničko dijete, dok će Cageu to biti treće. Glumac je već otac 16-godišnjem Kal-Elu i 31-godišnjem Westonu iz prijašnje veze i jednog braka.

Nicolas Cage i Riko Shibata Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

On i mlada glumica vjenčali su se prošle godine na malenom i intimnom vjenčanju u Las Vegasu, i to 16. veljače, kako bi obilježili rođendan njegovog pokojnog oca. Par se upoznao u Japanu preko zajedničkih prijatelja dok je glumac snimao film 'Prisoners of the Ghostland'.

Prepreka im nije bila ni velika razlika u godinama, kao ni burna ljubavna prošlost slavnog američkog glumca. Naime, vjenčanje je uslijedilo je nakon što je Cage prije manje od dvije godine zatražio poništenje braka dugog četiri dana od četvrte supruge, Erike Koike, s kojom se vjenčao 23. ožujka 2019. godine.

Uz karijeru akcijskoga glumca u Hollywoodu, Nicolas Cage paralelno je vodio uzbudljiv ljubavni život. S prvom suprugom, Oskarom nagrađenom glumicom Patriciom Arquette oženio se u travnju 1995. godine, a njegova druga supruga postala je kći kralja rock'n'rolla, Lisa Marie Presley, dok mu je treća supruga bila danas 37-godišnja glumica Alice Kim.