JAMIE OLIVER U MLADIM DANIMA

Rijetki su oni koji su u plavokosom mladiću prepoznali najpoznatijeg 'golog kuhara'

05.01.2019 u 18:39

Bionic
Reading

Dobro su se nasmijali obožavatelji Jamieja Olivera nakon što je njegova supruga Jools na svom Instagram profilu objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju s početka veze. Na fotografiji je 'goli kuhar' doslovce neprepoznatljiv, pa su mnogi bili u nevjerici kada su shvatili o kome je zapravo riječ

Na svojem Instagram profilu Jools Oliver, supruga najpoznatijeg 'golog kuhara', Jamieja Olivera, objavila je njihovu zajedničku fotografiju iz mladosti, nastalu na prvom zajedničkom odmoru. Na fotografiji nalazi se plavokosi, kovrčavi mladić, preplanuo od sunca, koji niti najmanje ne nalikuje danas 43-godišnjem kuharu i koji u naručju drži godinu dana stariju Jools.

Ispod fotografije odmah su krenuli komentari, a mnogi su se složili kako su se oboje doista promijenili. 'Ovo niste vi! Plava kosa! Što se dogodilo?', smijući se pitali su neki.

Par je u vezi već punih 19 godina i zajedno imaju petero djece - Poppy (16), Daisy (15), Petal (9), Buddy (8) i River (2). Od samog početka jasno su dali jedno drugome do znanja da žele imati veliku obitelj, osobito Jools. 'Otkako je imala 18, Jools je jedino željela veliku obitelj. Kada mi je rekla veliku, ja sam mislio na dvoje djece', smijući se svojedobno je otkrio Jamie Oliver.

  • +10
Jamie Oliver Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia