JAMIE OLIVER

Slavni kuhar postao zvijezda u svom kvartu nakon što je uhvatio provalnika

10.09.2018 u 11:58

Bionic
Reading

Za jednog provalnika u sjevernom Londonu odluka da opljačka dom upravo slavnog kuhara Jamieja Olivera bila je itekako pogrešna. 43-godišnja televizijska zvijezda i vlasnik lanaca restorana provalnika je uhvatio dok je ovaj pokušavao na silu ući u njegov dom vrijedan 8,9 milijuna funti

Jamie Oliver provalnika je uhvatio na djelu i krenuo trčati za njim, a on se dao u bijeg. Nakon što ga je dostigao srušio ga je na pod i sjeo na njega, dok su susjedi nazvali policiju. Pokušao je provaliti u još nekoliko luksuznih kuća u istoj ulici, a nakon dolaska policije je uhićen.

Zahvaljujući svom pothvatu, Jamieja Olivera susjedi su proglasili herojem, a njegov je čin bio izrazito hrabar. No rijetki su oni koji takvo što ne bi napravili da sjede u svom domu, sa suprugom i petero djece, dok provalnik pokušava ući u njihovu kuću kako bi je opljačkao.

To što je Jamie Oliver napravio bilo je instinktivno. Kako je jedan od susjeda otkrio, kuhar je postao oprezan i krenuo osluškivati kada je čuo neobične zvukove koji su dopirali iz susjedove kuće. Pokušavajući otkriti što se događa, odjednom se našao licem u lice s provalnikom.

'Jamie je doslovce poludio i krenuo suludo trčati za muškarcem. Pretrčao je cijelu ulicu prije negoli ga je srušio na pod i sjeo na njega', otkrio je očevidac.

  • +10
Jamie Oliver Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jamie Oliver vjerojatno je na provalniku iskalio bijes zbog svega što mu se događa posljednjih mjeseci. Naime, otkrio je kako je nedavno uložio 12,7 milijuna funti u svoj propadajući biznis, nakon što je dobio dva sata da spasi lanac restorana. Ranije ove godine već je zatvorio 12 od 37 svojih talijanskih restorana Jamie's.