OBJAVILA NA INSTAGRAMU

Minea je opet na mukama: Pojavili su se novi lažni oglasi

18.02.2021 u 23:09

Bionic
Reading

U siječnju prošle godine prvo Nina Badrić, a dva mjeseca kasnije i voditelj Davor Meštrović odlučili su javno reagirati i apelirati na prevarante koji se na internetu predstavljaju u njihovo ime i reklamiraju razne proizvode - od tableta za mršavljenje u Nininu slučaju do lijekova za dijabetes kod Meštrovića. A onda je žrtvom postala i Renata Končić Minea. Sada je ponovo na meti onih koji zlopotrebljavaju njezino ime

Pjevačica i voditeljica In Magazina na Novoj TV je u kolovozu prošle godine obavijestila svoje pratitelje o prevari putem Instagrama, upozorila ih je da ona nije ni prva ni zadnja kojoj se to dogodilo te navela da se u zadnje vrijeme pojavljuje sve više prevaranata koji uzimaju fotografije poznatih osoba i lažno tvrde kako oni stoje iza njihovih proizvoda. No, njezini obožavatelji dojavili su joj da su se opet pojavili lažni oglasi.

  • +3
Renata Končić Minea Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Ljubav za sve, samo za prevarante i mutikaše ne! Hvala vam svima koji ste mi javili da su se opet pojavili novi lažni oglasi s mojim imenom i fotografijama. Svi koji me pratite već dobro znate da liniju održavam zdravom prehranom i vježbanjem, a ne nekakvim lošim dijetama ili tabletama', počela je objavu na društvenim mrežama Renata Končić Minea.

'Nemojte na sumnjive oglase dati niti jedan klik, a kamoli svoje osobne podatke. Sve moje poslovne partnere kao i proizvode koje osobno koristim možete vidjeti baš ovdje, na mom verificiranom Instagram profilu. Budite mi dobro i čuvajte se', poručila je i u Instagram storyju objavila naputak kako reagirati u slučaju lažnih oglasa.